facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Smarthome.be

Smarthome.be

Info

Smarthome, de betaalbare woning!

Geschiedenis

Ons streefdoel is het wonen betaalbaar te houden: een betaalbare woning binnen ieders budget wil smartHome aan zijn klanten aanbieden.
Ondanks stijgende grondprijzen en bouwkosten streven we samen met onze partners (aannemers, architecten, leveranciers, …) er naar u een betaalbare woning die voldoet aan uw normen, eisen en wensen, aan te bieden.
Door ons gericht aankoopbeleid van projectgronden, door in het ontwerpproces met onze architecten te focussen op een slim, duurzaam, energiezuinig ontwerp waarbij ruimte en omgeving optimaal worden benut, door bij uitvoering en realisatie kostenbewust te coördineren en te managen, slagen we er in een topproduct binnen uw budget te bouwen.


Ons gamma aan woningen is zo samengesteld dat u in elke fase van uw leven, uw loopbaan, met eender welke gezinssamenstelling, terecht kan bij smartHome.
Als schoolverlater met een eerste job, als beginnend koppel, vindt u in ons gamma betaalbare studio’s, en éénslaapkamerappartementen.
Bij gezinsuitbreiding, of voor eenoudergezinnen, hebben we tweeslaapkamerappartementen of kleinere grondgebonden woningen.
Voor grotere gezinnen hebben we een leuk gamma aan grondgebonden woningen, gesloten of halfopen, met tuin.
Ook voor wie zijn huidige woning (en tuin) te groot is geworden, zijn er vele mogelijkheden. Specifieke toekomstgerichte wensen die rekening houden met de vorderende leeftijd van de bewoners, kunnen steeds ingevuld worden.


Duurzaamheid is een begrip dat vele ladingen dekt:

duurzaam omgaan met omgeving en ruimte, die in Vlaanderen steeds schaarser wordt;

duurzaam omgaan met grondstoffen;

duurzaam omgaan met energie waarbij de principes van de “Trias Energetica” worden gehanteerd:

1. Beperk het energieverbruik door verspilling tegen te gaan;
2. Maak maximaal gebruik van energie uit duurzame bronnen, zoals wind-, water-, en zonne-energie;
3. Maak zo efficiënt mogelijk gebruik van fossiele brandstoffen om in de resterende energiebehoefte te voorzien;

Door compact en slim te bouwen zullen de energieprestaties van onze wooneenheden steeds excellent zijn en voldoen aan de steeds strengere normen. Vanaf 01/01/2014 garanderen we een E-peil van 60 of minder.


smartHome staat voor:

Solide
op Maat van de klant
Aantrekkelijk en Attractief
binnen een Realistisch budget
met respect voor de afgesproken Timing


Adres: Franklin Rooseveltlaan 70, 1800 Vilvoorde
Telefoonnummer: 02 253 66 76
Stad: Vilvoorde
Route: Franklin Rooseveltlaan 70
Postcode: 1800



op zoek naar gerelateerd: Neil Uyttersprot, Smart Home Beveiliging, Plan b Vilvoorde, CMG Invest, Smart home systemen, Smart home webshop
Recensies
Indien we opnieuw zouden bouwen, zal dit jammer genoeg niet meer met Smarthome gebeuren. Op communicatief vlak loopt er hier enorm veel fout binnen dit bedrijf. Het volledige bouwproces en alle keuzes die gemaakt dienden te worden zijn via mail verlopen. Fysieke afspraken waren omwille van Covid niet mogelijk wat begrijpelijk is, maar er werd zelf geen alternatief voorzien via online afspraken. Hierdoor werden mails ook herhaaldelijk niet beantwoord en zijn er ook fouten ontstaan tijdens het bouwen. Zo werd een verkeerd schuifraam geplaatst. In eerste instantie werd er ons hiervoor een tegemoetkoming van €90 aangeboden. Gelukkig hebben we hier het been stijf gehouden en hebben ze uiteindelijk het raam willen vervangen. Ook werd de werf vaak zeer vuil achtergelaten op de net geplaatste vloer werden bijvoorbeeld etensresten, bouwmateriaal, sigarettenpeuken, … achtergelaten. Ook de afwerking was niet overal hoe dit hoorde te zijn, een aantal scheef geplakte muren, tegels die niet altijd even mooi werden geplaatst, … Ook na de oplevering zijn er nog verschillende zaken fout gelopen. Zo hebben we 6 maand met een enorme vochtplek in onze slaapkamer gezeten. Uiteindelijk hebben wij zelf de aannemer en de firma van de ramen moeten contacteren om dit opgelost te krijgen terwijl dit de taak van de werfleider had moeten zijn. Onze vloerverwarming in de living heeft verschillende maanden niet optimaal gewerkt gelukkig is het huis wel goed geïsoleerd. Momenteel zitten we ook nog steeds op vliegenramen te wachten, dewelke wij reeds 8 maanden geleden hebben betaald. Het enigste dat we van Smarthome te horen krijgen is dat we geduld moeten hebben. Over het algemeen dus absoluut niet tevreden hoe dit hele bouwproces is verlopen.
Zeer professioneel en vriendelijk bedrijf Ben zeer blij met onze nieuwe woning.
Vertaald door Google Vriendelijk personeel, spreekt Frans, biedt materialen van goede kwaliteit in het basisaanbod, aanpassingen op maat, attent op onze behoeften en zeer geïnspireerd voor binnen- en buiteninrichting. Verlengde levertijden, nog in afwachting van voorlopige acceptatie waarna ik deze feedback zal aanvullen. 3 jaar later wachten we nog steeds en hebben we verschillende opeenvolgende storingen van de liften waargenomen, om nog maar te zwijgen van het feit dat we nog steeds niet ten volle kunnen genieten van de gemeenschappelijke ruimtes! Origineel Personnel sympathique, parle français, propose des matériaux de bonne qualité dans l'offre de base, modifications sur mesure, à l'écoute de nos besoins et très inspirés pour les aménagements intérieurs et extérieurs. Délais de livraison prolongés, encore dans l'attente de la réception provisoire suite à quoi je compléterai ce feedback.. 3 ans plus tard nous sommes toujours dans l'attente et constatons plusieurs pannes successives des ascenseurs sans compter que nous ne pouvons toujours pas jouir pleinement des espaces communs !
First time there. Very good pies. And the owner is extremely kind. Recommended. Vertaald door Google Eerste keer daar. Zeer goede taarten. En de eigenaar is buitengewoon aardig. Aanbevolen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid