facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Smart Escape Rooms

Smart Escape Rooms

Info

TEAMWERK, SPANNING, AMUSEMENT & FUN
Een leuke beleving met vrienden, familie of teambuilding met collega's
Realistische verhalen en originele puzzels.

Reserveren kan via de website. Gewenste moment niet beschikbaar? Contacteer ons!

Geschiedenis

We zijn een team van gepassioneerde mensen met verschillende achtergronden (film wereld, automatisatie en management) die houden van escape games.
We proberen escape games naar een hoger niveau te brengen met realistische verhaallijnen en decors, originele puzzels en een rijkere beleving.



"2 top Escape Rooms with original puzzles and high-tech features for deeper immersion and more fun. On completion of your mission, your score is immediately visible on our scoreboard.1 Virtual Realtiy room with 4mx4m room-scale play area. You can choose from multiple Virtual Escape Room games and other VR experiences.Easily reachable south of Brussels.Bars and restaurants in walking distance.Call us to request time slots other than listed on our website.Teambuilding packages combining live escape games and VR experiences."
Adres: Kerkstraat, 39, 1653 Beersel
Telefoonnummer: +32 2 669 52 13
Stad: Beersel
Route: Kerkstraat, 39
Postcode: 1653



op zoek naar gerelateerd: Escape room vandaag beschikbaar, Escape room Halle
Recensies
Heel leuke escape game Detective's Office. Twee volwassenen en 2 kinderen van 10 en 12 jaar. Echt spannend om doen. We kijken er naar uit om de volgende keer de Bermuda Bank te proberen.
We hebben hier een team event gedaan waar we verdeeld waren over de 3 rooms! Een geweldige ervaring waar we nog lang over zullen napraten. De rooms en puzzels zijn echt uitgebreid en mooi gebouwd. Beste escape room die we ooit gedaan hebben!
Heb al overal in België escape rooms gedaan en deze steken er met kop en schouders bovenuit! Zowel bermuda bank als het detectivebureau waren geweldig.
Vriendelijke eigenaar. Mooi puzzels en ook mooi competitief dashboard. Ook leuk voor de meer ervaren speler. We hebben met een groep van 6 de bank overvallen. Bedankt voor de mooie ervaring
Bermuda Bank was een heel knappe escape room. Zeer realistisch gevoel door sterke vormgeving, tof verhaal en goed geïntegreerde puzzels. De analytische "tools" voor het opvolgen en vergelijken van je resultaat t.o.v. andere spelers maken zijn een leuke extra. Bermuda Bank is misschien net te uitdagend voor nieuwe spelers.
Een geweldige ervaring. Vriendelijke ontvangst met een kort maar duidelijke uitleg. De escape room voelt uiterst realistisch aan en alle puzzels waren op te lossen. We hebben nooit het gevoel gehad dat een puzzel onlogisch was. Zeker een aanrader!
Top escape room met goed onthaal. We hebben de Bermuda Bank na veel denken en teamwork kunnen ontsnappen! Heel technisch en een super ervaring !
Een leuke escape room met fijne onverwachte twists. Was een toffe teambuilding. We kijken er naar uit om hun nieuwe derde kamer te ontdekken
Mijn eerste keer in een escape room! En ik moet zeggen dat het een heel heel fijne ervaring was. De opeenvolging van puzzels en uitdagingen zit geniaal in elkaar en ik heb me ontzettend geamuseerd. De Bermuda Bank kamer is tot in de kleinste details ingekleed en vanuit technisch oogpunt een heel sterk staaltje. Ik ga zeker terug voor de andere kamer en kijk uit naar de twee nieuwe kamers die in de loop van dit jaar geopend worden.
Geweldige ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. Dit was de eerste keer dat ik een escape room heb gedaan en we hadden ons zot geamuseerd. Met 5 personen was het een beetje chaotisch maar het was zeker een aanrader. De raadsels waren juist goed qua moeilijkheid en meer dan ruimte genoeg om ieder zijn ding te doen. Echt om aan te raden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid