facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SMAAKmaker Voedingsadvies

SMAAKmaker                                                   Voedingsadvies

Info

De SMAAKmaker geeft persoonlijk voedingsadvies met een <3 voor natuurlijke voeding!

Geschiedenis

De SMAAKmaker geeft persoonlijk voedingsadvies met een <3 voor natuurlijke voeding!



"SMAAKMAKER, de praktijk voor voedingsadvies waar je naar op zoek was.Ik help gevoelige mensen meer rust te vinden in en rond hun voeding met meer energie, minder klachten en inzicht in wat voor jou werkt als resultaat.Je kan bij mij terecht voor een persoonlijke en holistische aanpak van jouw eetpatroon. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en dat laat zich zeker ook op het vlak van voeding duidelijk merken. Dit vraagt dan ook niet om symptoombestrijding, maar om een duurzame oplossing van jouw klacht door de oorzaak aan te pakken. Ik help je graag om een antwoord op je voedingsvragen en een oplossing voor je problemen te vinden."
Adres: Ten Berg 16, 9070 Heusden, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32 499 12 89 48
Stad: Heusden
Route: Ten Berg 16
Postcode: 9070


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Voedingsconsulente Kimberley De Smul Voedingsconsulente Kimberley De Smul 414 meter Wil jij graag wat kilootjes verliezen, je beter in je vel voelen of wil je graag wat ...
Diëtiste Loran Diëtiste Loran 100 km Met de hulp van Loran is het me gelukt 13 overtollige kilo,s kwijt te geraken op ,n n...
Diëtiste Vrancken Ellen Diëtiste Vrancken Ellen 103 km Voeding en dieetadvies op maat
Fit24.be Fit24.be 103 km De laatste nieuwtjes rond Voeding: Vitaliteit/Energie, sportprestaties, gewicht behee...
RV Vision RV Vision 106 km Personal Training , voedingsbegeleiding , afslanken, verstevigen, conditie opbouw, .....
Recensies
Bij Vicky kan je terecht voor voedingsadvies op maat. Door het traject af te leggen heb ik opnieuw leren kennismaken met voeding op een positieve manier. Het verhaal van het 'niet meer mogen eten' werd veranderd naar 'wat ik wel kan en mag eten'. Ik voelde mij echt begrepen en heb handvaten gekregen om verder te kunnen gaan. Een absolute aanrader!
Vicky is een hele fijne dame die je op een hele aangename manier op weg helpt met het aanpassen van je voeding/levensstijl. Haar tips zijn duidelijk, de aanpak warm en menselijk. Ik voelde me heel snel op mijn gemak bij haar! Ze liet me inzien dat mijn innerlijk kompas gewoon even on-hold stond, maar nu enkele maanden later tikt het als nooit tevoren! Ik leerde luisteren naar mijn lichaam... iets wat ik veel te lang niet had gedaan. Ik zal haar voor altijd dankbaar zijn!
Vicky heeft enorme kennis van zaken en weet het zeer goed over te brengen. Ze neemt steeds de nodige tijd en zorgt dat je zin krijgt in een gezond, passend eet- en leefpatroon. Een aanrader!
Je mag het woord smaakmaker best letterlijk nemen. De tips over voeding die zij geeft zorgden ervoor dat mijn smaakpapillen gezonde voeding liever hadden dan ongezonde dingen. Ik heb veel bijgeleerd, kreeg meer energie, geen darmklachten meer, en het zalige gevoel van terug baas te zijn over wat een mens dagelijks moet binnendraaien. Daarbij is ze ook een goede mens en een uitstekend luisterend oor. Niet twijfelen!
Dankzij Vicky haar persoonlijke aanpak, gecombineerd met een goede uitleg over wat gezonde voeding nu eigenlijk is, is het mij gelukt om een gezonde levenswijze aan te nemen. Bedankt, Vicky!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid