facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Smaafalys

"Smaafalys in Antwerpen is een totaalconcept voor wie op zoek is naarAfslanking, Figuurcorrectie en Beauty.We ontvangen u in een veilige ‘Women only’ -omgeving, waar u zichzorgeloos over kan laten in handen van professionele collega’s,die elk gespecialiseerd zijn in hun vak. Ze passen resultaatgerichte enpijnloze behandelingen toe die uw welbevinden zullen maximaliseren.We bieden ook een tal van verschillende beautyverzorgingen aanzodat u er van kop tot teen weer stralend kan uitzien.Klant is koning of in ons geval, koninginen daarvoor maken we graag alle tijd vrij!Voor meer info kan u steeds contact met ons opnemenWij zien u graag in ons nieuwe pand aan de Mechelsesteenweg 95!"
Adres: Kasteelpleinstraat 34 , Antwerpen 2000, BE
Telefoonnummer: 03 237 00 00
Stad: Antwerpen
Route: Kasteelpleinstraat 34
Postcode: 2000


Openingstijden

Maandag: 10:00-17:00
Donderdag: 10:00-20:00
Vrijdag: 10:00-20:00
Zaterdag: 11:00-21:00
Zondag: 11:00-18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Antwerp Body Care Antwerp Body Care 120 meter
Claudia La Broye Claudia La Broye 203 meter
The Real Dr. Fish The Real Dr. Fish 401 meter
Anne Diego Anne Diego 444 meter In het algemeen heb ik een positieve ervaring. Vriendelijke mensen, goede uitleg en g...
Loox4life Loox4life 649 meter Zeer vriendelijke dame die met kennis van zaken de meest geweldige behandelingen uit ...
Anzara Beauty Center Anzara Beauty Center 698 meter Ik ben reeds klant bij Anzara sinds 2007 en heb niets dan lof voor mijn ervaringen al...
Kiehl's Kiehl's 804 meter Super goed geholpen, super vriendelijk en professioneel! Ik kom zeker en vast terug
IU IU 919 meter Zeer onvriendelijk iets oudere dame met bril Werkt tegen haar goesting maar volgende...
The Wellness Room The Wellness Room 989 meter De eerste en laatste keer dat ik nog kom. Ik had een Brazilian wax en onderbenen gebo...
Parfuma Parfuma 1 km Onder de deskundige handen van Gjulia bij Parfuma Antwerpen heb ik genoten van een ge...
Pure City Spa Pure City Spa 1 km Net geweest om oksels te laten waxen. Heel vriendelijk personeel, handig reservatiesy...
Asimas Asimas 1 km WoW niet ontspannen de ruimte was druk er werd heel luid gesproken en ik heb na de ma...
HED2TO HED2TO 1 km Vandaag heb ik voor de eerste keer na jaaaren mijn haar durven knippen en kleuren doo...
The City Spa The City Spa 1 km Net geweest om oksels te laten waxen. Heel vriendelijk personeel, handig reservatiesy...
Sun City Zonnecenter Sun City Zonnecenter 2 km Een heel hygiënische plaats om te bruinen.
Body Wave Body Wave 2 km Bij Body Wave kom je echt thuis, in een zeer aangename sfeer bij een top team - altij...
Recensies
Voor mijn verjaardag kreeg ik een cadeaubon om een pedicure-behandeling te laten doen. Naila ontving me en verzorgde mijn voeten. Dit deed ze professioneel, met zorg en lieftallig. Het was zo aangenaam dat ik meerdere keren met mijn ogen toe in een roes verzonk. Heel fijne ervaring!
Ik kom hier regelmatig om zowel massage, pedicure, gezichtsverzorging als de 'aqua' machine die wonderen doet voor de huid. Steeds tevreden over Samira als haar team. Steeds vriendelijk en professioneel. Ik voel me helemaal Zen.
Proberen reeds enkele maanden een afspraak vast te leggen zowel telefonisch als via mail. 1 keer hebben we iemand aan de lijn gekregen, maar deze persoon was super onvriendelijk en kon voor ons geen afspraak boeken. Met als gevolg gaan we ons bezoek aan Smaafalys annuleren en opzoek naar betere oorden.
İk blijf eeuwig jong dankzij Samira, die mij elke maand goed verwend met oxygeneo. Zo relax en ontspannend, heb niks liever en de resultaat is direct merkbaar. Super bedankt lieve dame.
Gezichtsbehandeling gehad en ben super tevreden! Zeer vriendelijke dame, geeft bij alles uitleg en tips echt een aanrader, mij zie je zeker nog eens terug komen !!
Zeer klantvriendelijk, hele goede service, heb daar een hele ontspannende behandeling gekregen, zeker de moeite waard. Hele vriendelijke dame die me heeft ontvangen.
Altijd iets om naar uit te kijken en mezelf te verwennen voor ik met vakantie ga! Wordt met veel liefde en passie gedaan. Tot donderdag Samira.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid