facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slotenmaker Jan Meys

Slotenmaker Jan Meys

Info

Openen van gesloten deuren - herstellen en/of vervangen van defecte sloten - advies over en plaatsing van inbraakwerende veiligheidssloten.



"Hebt u zich per ongeluk buitengesloten of is uw sleutel in het slot afgebroken? Bent u uw sleutels kwijt of zijn ze gestolen? Wil u sloten vervangen? Heeft u een slot dat niet meer opent of sluit? Bel dan naar Slotenmaker Jan Meys in Keerbergen: 0495 233 500. Ik sta 24 uur op 24 en 7 dagen per week voor u klaar.Binnen de kortste keren sta ik aan uw deur regio Baal, Beerzel, Begijnendijk, Boortmeerbeek, Bonheiden, Berlaar, Betekom, Booischot, Grasheide, Grootlo, Haacht, Heist-Goor, Heist-op-den-Berg, Hulshout, Itegem, Keerbergen, Peulis, Putte, Pijpelheide, Ramsel, Schriek, Tremelo , Hever, Wiekevorst , Tildonk, Wakkerzeel en Schiplaken. Uw contactpersoon voor slotenmaker en inbraakpreventie!"
Adres: Egelweg 8, 3140 Keerbergen
Telefoonnummer: +32495233500
Stad: Keerbergen
Route: Egelweg 8
Postcode: 3140


Recensies
Uitstekende service. Super betrouwbaar. Bijzonder vriendelijk. Heel snel ter plaatse! En supersnel uitgevonden wat er scheelde aan ons slot.
Zeer behulpzame en vriendelijke man! We hadden een hoge rekening verwacht voor de herstelling van de achterdeur maar het kon gemaakt worden op enkele minuten en daardoor werd er niets aangerekend! Zeldzaam! Uitstekende service. Bedankt!
Vriendelijke man, snelle service en correcte prijzen.
Enkele jaren geleden nieuwe sloten laten plaatsen door Jan Meys na duidelijke en evenwichtige offerte te hebben ontvangen. Nadien nog beroep moeten doen op hem; zeer snel beschikbaar en oplossing binnen enkele dagen!
Super service! Zorgt dat dezelfde dag probleem nog opgelost is. Een echte aanrader!
Na een telefonische afspraak werd het probleem dezelfde dag stipt, correct en dadelijk opgelost. Aanrader als je een slotenmaker nodig hebt.
Eerste klas werk geleverd, ondanks veel gepruts van de vorige eigenaars.Terug een veilig gevoel. Bedankt Bram en joni
Wat een service! James Bond is er niets tegen. : Vandaag gebeld en ook vandaag probleem verholpen! Een man van zijn woord, neemt onmiddellijk de telefoon op en komt zijn afspraak na. Wat tegenwoordig ook niet vanzelfsprekend is. Problemen met je slot? Onthoud deze naam Jan Meys en binnen de kortste keren is je probleem van de baan. Bedankt mr. Meys om ons terug dat veilig gevoel te geven.
Zeer tevreden over Jan en zijn werk! Een sympathieke vakman met kennis van zaken, die duidelijk communiceert en steeds klaarstaat voor zijn klanten.
Super service, heel snel en heel vriendelijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid