facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SlotenExpert MG

SlotenExpert MG

Info

SlotenExpert is de sleutel tot uw beveiliging in België!
Wij zorgen op tijd voor SLOTENMAKER. Bij SlotenExpert zijn we immers meer dan alleen Slotenmaker

Geschiedenis

Slotenexpert is er voor zowel particuliere als zakelijke klanten door heel België!



"De wilrijkse slotenmaker & veiligheidsexpert een vraag stellen? Onze specialisten bieden oplossingen m.b.t. sleutels, sloten en beveiliging in Antwerpen en daarbuiten!"
Adres: Antwerpen
Telefoonnummer: 0475 82 70 76
Stad: Antwerp


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Slotenmakerij Marc Slotenmakerij Marc 1 km Niet zo klantvriendelijk en vrij duur
ABsolution Security Belgium ABsolution Security Belgium 1 km Wij hebben voor het festival van ons lokale Jeugdhuis gebruik gemaakt van de diensten...
All Safe Security - Belgium All Safe Security - Belgium 5 km Eerst en vooral werd ik opgebeld door hun callcenter of ik interesse had in hun diens...
Scutum Security Scutum Security 5 km Ik heb camera en alarm van Scutum, goede prijs gehad en kwaliteit geleverd , doe,zo,v...
Kerberos Kerberos 6 km Mensen en bedrijven leren omgaan met informatie-veiligheid.
ICU-Security BVBA ICU-Security BVBA 6 km in 2012 door ICU Security een alarminstallatie laten zetten bewegingsmelders, magneet...
GVL-Technics GVL-Technics 25 km Zeer goede service en uitleg. Ze nemen de tijd en zijn geduldig. Was er met mijn doch...
Recensies
Het slot moest uitgeboord worden om 6uur smorgens in een appartementengebouw. Hij heeft dit zo stil als mogelijk proberen te doen . Eerlijke en vriendelijke persoon die me op voorhand correct heeft geïnformeerd over de prijs !!
Zeer tevreden over de snelheid en kwaliteit van dienstverlening! Vriendelijk, snelle reactie, snel opgelost. En belangrijk hierbij: we kregen geen rekening gepresenteerd.
Tevreden en niet duur sleutel bij maken 6 euro was verwonderd zelfs
Een tijd geleden kreeg ik de voordeur plots niet meer open. Toen heb ik Rob gebeld. Hij stond er geen 20 minuten later. De deur heeft hij op geen 2 minuten opengekregen en de prijs die hij hiervoor vroeg was meer dan correct. Hij adviseerde me een veiliger slot te plaatsen DOM diamant, maar gaf ook aan dat hij dit niet direct kon doen. Hij gaf me de prijs en zei 'vergelijk gerust die prijs online met anderen, zodat je weet dat je niet meer dan nodig betaalt. Bel me dan op indien je wil dat ik dit kom plaatsen.' Dit is de eerste keer in mijn leven dat ik het gevoel had tegenover een eerlijke slotenmaker te staan! Ik raad iedereen in het Antwerpse aan beroep te doen op hem.
Van het moment dat ik belde voor informatie werd ik op een zeer vriendelijke manier geholpen. Rob wist me dankzij zijn vakkennis telefonisch reeds een goed gevoel te geven zodat alle andere opgevraagde offertes al niet meer belangrijk waren. Rob kwam even later langs om alles zorgvuldig te bespreken en op te meten. Ik aarzelde geen moment om de offerte meteen goed te keuren. De plaatsing kon vrij snel gebeuren. Rob leverde proper werk en gaf een duidelijke uitleg over de sloten. Ik deel graag 5 sterren uit naar Rob. Ik raad iedereen aan om met deze persoon te werken hij is niet alleen eerlijk maar ook menselijk en enkel doet wat er gevraagd wordt, geen onverwachte kosten! Nog eens dikke merci, als ik iemand zou aanraden zou het Rob zijn!
We hadden onszelf op zondagmiddag per ongeluk buitengesloten met de sleutel nog aan de binnenkant van de deur in het slot. Een enorme domper, want lukt het nog om vanavond weer in je eigen huis te komen ? We hadden van alles geprobeerd maar vergeefs. Wie is te vertrouwen om dit probleem op te lossen na het zoeken op het internet hebben we Rob gevonden, enorm blij dat Rob van Robsan slotenmaker dit heel snel, vakkundig en volgens afspraak heeft opgelost tegen heel redelijke prijs. Fijn dat we een echte vakman getroffen is die het gegeven vertrouwen helemaal waargemaakt heeft! Eerlijk persoon met de hart op de juist plaats vervolgens heeft hij een slot geïnstalleerd die dit zou voorkomen Nog eens bedankt voor de snelle en goed hulp Rob!
Gecontacteerd via mail en telefonisch. Duidelijke uitleg gegeven met foto van het slot dat vervangen diende te worden alsook de hoogdringendheid. Pas rond 16u kwam de slotenmaker, keek ernaar en zei dat hij het te druk had en dat het 2-3 dagen later pas ging hersteld worden. De foto had hij niet bekeken, ook een mededeling dat hij het onmogelijk kon herstellen op dezelfde dag was blijkbaar ook onmogelijk. Ik moest dan maar iemand anders zoeken. Wat zijn dat voor praktijken? Als je het te druk hebt, dan neem je geen herstelling aan als de klant vraagt om het dezelfde dag te doen! Wees duidelijk en geef de kans om iemand anders te zoeken!
Na telefonisch contact was deze persoon er binnen het 1/2 U daar het slot stuk was.daarom ook 1 ster. Heeft alles opgemeten om dan nadien NIETS meet te laten weten. Nog zelfs een keer zelf gebeld maar blijkbaar niet geïnteresseerd. Als men het te druk heeft of het is teveel werk, Heb dan het fatsoen om de klant te informeren en niet met een kapotte deur te laten staan.
Enkele weken geleden sleutel aan de binnenkant vd deur laten zitten, buiten gegaan, deur dichtgetrokken. Oei, wat doe ik nu. Mijn dochter haar sleutel in het sleutelgat gestoken... Helaas, de sleutel kon niet meer rond gedraaid worden. Wat nu? Slotenmaker bellen. Robsannam eerste op. Prijs 150€, direct vernoemd. Was er binnen 30minuten. Verschillende "speciale, metalen bladen moeten proberen. De allerlaatste, de dunste opende de deur! Oef! Eind goed al goed.
Zeer goede kwalitatieve service vandaag konden we plots niet meer binnen naar jullie gebeld vestiging Wilrijk heel vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon en binnen het uur technieker langs geweest om deur trug te goei af te stellen zodat we trug handig en soepel binnen kunnen super bedankt voor de super snelle service!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar SlotenExpert MG met het openbaar vervoer


Antwerpen Gounod 130 meter
7
Antwerpen Gounod 140 meter
7
Antwerpen Ballaarstraat 360 meter
22
Antwerpen Ballaarstraat 360 meter
22
Antwerpen Harmonie 360 meter
17
191

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid