facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sleeplife

Sleeplife

Info

Bedmode en slaapcomfort

Geschiedenis

1000 m² keuze aan bedtextiel, hoeslakens, hoofdkussens, donsdekens, dekbedden, lattenbodems, boxsprings, matrassen, bedkaders, nachttafels, nachtlampjes.

Sleeplife is als slaapspecialist dé referentie in België en is de exclusieve verdeler van het merk Ergosleep. Kom ook úw Slaap-DNA testen in onze exclusieve belevingscocoon!

Sleeplife werkt samen met externe specialisten zoals trendwatchers, bewegingsdeskundigen en slaapdokters. Tegen lichaamsproblemen zoals allergieën en transpiratie of voor de grote comfortabele maten is er ook deskundig advies.

Iedereen is uniek, daarom krijgt u professionele begeleiding door 1 onze medewerkers.



"Een ruime keuze aan bedtextiel, hoeslakens, hoofdkussens, donsdekens, dekbedden lattenbodems, boxsprings, matrassen, bedkaders, nachttafels.Sleeplife Sint-Niklaas is als slaapspecialist dé referentie in Sint-Niklaas en is de exclusiever verdeler van het merk Ergosleep. Kom dan ook uw Slaap-DNA testen in onze belevingscocoon.Met 19 slaapwinkels in Vlaanderen en Brussel en een team van meer dan 100 werknemers garandeert Sleeplife® je: uitgebreid persoonlijk slaapadvies slaapoplossingen van de hoogste kwaliteit respect voor mens en natuurBij een bezoek aan een van onze winkels leer je welke slaapoplossing het beste bij je past. Van de perfecte lattenbodem, boxspring, matras of beschermer, tot het ideale dekbed of kussen."
Adres: Heidebaan 13, 9100 Sint-Niklaas
Telefoonnummer: 037782320
Stad: Sint-Niklaas
Route: Heidebaan 13
Postcode: 9100


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Sleeplife winkels, Sleeplife Geel, Sleeplife matrassen, Beter Bed Sint Niklaas, Boxspring Sint-Niklaas, Beddenwinkel Sint-Niklaas, Swiss Sense Sint-Niklaas, Sleeplife merken
Recensies
Advies en service is top, na bijna een jaar op een nieuwe matras en lattenbodem die op maat ingesteld is kunnen we enkel maar zeer tevreden te zijn! Aanrader!!
Top dat jullie een laadplaats voor elektrische wagens voor jullie deur voorzien, alleen spijtig dat jullie medewerkers deze gebruiken als privé parkeerplaats zonder zelf te laden... Als antwoord op jullie reactie hieronder: Ik heb op 1 oktober 2021 reeds naar dat emailadres gemaild maar nooit reactie gekregen...
Heel goeie informatie bij aankoop, correcte afspraken, levering en plaatsing volgens afspraak, kortom perfect in orde. Top !
Verzorgde winkel, vlotte bediening, vriendelijk. Denken mee met de klant.
Super aangenaam vertoeven in deze winkel! Ik kocht er verschillende sets lakens van mega kwaliteit. Hoeslakens die je super makkelijk oplegt en afhaalt. Ik zou geen andere lakens meer willen. Bovendien krijg je super eerlijk advies in de winkel. Ze verkopen je niets waar ze zelf niet achter staan!
Verkeerde maat matras besteld door mezelf en pas gezien bij levering. Onmiddellijk heeft men actie ondernomen en wordt de verkeerde maat teruggenomen en de juiste maat opnieuw besteld. Super professioneel en klantvriendelijk gehandeld. Dankjewel Team Sleeplife!
Sleeplife heeft topproducten. Het aanbod is heel ruim en ook geschikt voor de allerkleinsten. De hoofdkussens en het beddengoed zijn van uitstekende kwaliteit. Je merkt het verschil, net doordat je er niets van merkt tijdens je nachtrust. Het personeel is erg behulpzaam en vriendelijk. Een aanrader!
Zeer fijne ontvangst. Ik voelde me echt klant en geen nummer. En daarnaast hebben ze nog eens top kwalitatieve producten. Absoluut aan te bevelen
Top service. Erg vriendelijke dame!!!
Mooie winkel, groot assortiment, ruime parking en heel vriendelijk personeel. Handig dat je er een "slaap-dna" kunt laten maken om een gepersonaliseerde lattenbodem te kopen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid