facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sleeplife

Sleeplife

Info

beddenwinkel
beddenspeciaalzaak
Zingem
matrassen
bedden
boxsprings
bedtextiel
lakens
dekbedovertrek
lattenbodem
bedlinnen
oudenaarde
Kussens
Gezondheid

Geschiedenis

Goed slapen, doe je in een goed bed. Een bed waarin jouw lichaam optimaal recupereert van wat je vandaag doet. Zo kan je er morgen weer volop tegenaan. Bij Sleeplife® gaan onze zelfstandige slaapadviseurs samen met jou op zoek naar slaapcomfort en slaapmode die optimaal bij jou passen. Dan doen we al meer dan 30 jaar.

Voor een slaapervaring op maat van jouw leven. En met slaapadvies dat écht persoonlijk is.

In Sleeplife Zingem begeleiden we je stap voor stap naar de best passende lattenbodem, boxspring, matras of beschermer. Het ideale kussen, dekbed of bedtextiel. Kortom, het meest persoonlijke slaapsysteem.

Met slaapadvies dat echt persoonlijk is en waardoor we geen gewone beddenwinkel zijn, maar een ware slaapwinkel.

Bent u op zoek naar een beddenwinkel of beddenspeciaalzaak in de buurt van Ronse, Oudenaarde, Zingem, Nazareth, De Pinte? Sleeplife Zingem heeft niet alleen een ruim aanbod van bedden en matrassen maar ook boxsprings, beddengoed, bedlinnen, bedtextiel, hoofdkussens, ergonomische hoofdkussens, lakens, dekbedovertrekken en lattenbodems voor uw slaapcomfort.

Sleeplife is als slaapspecialist dé referentie in België en is de exclusieve verdeler van het merk Ergosleep. Kom ook úw Slaap-DNA testen in onze exclusieve belevingscocoon!

Sleeplife werkt samen met externe specialisten zoals trendwatchers, bewegingsdeskundigen en slaapdokters. Tegen lichaamsproblemen zoals allergieën en transpiratie of voor de grote comfortabele maten is er ook deskundig advies.

Onze winkel is ook gemakkelijk te bereiken vanuit Oudenaarde, Deinze, Zulte, Oosterzele , Gavere, De Pinte en Nazareth.



"Een ruime keuze aan bedtextiel, hoeslakens, hoofdkussens, donsdekens, dekbedden lattenbodems, boxsprings, matrassen, bedkaders, nachttafels.Sleeplife Zingem is als slaapspecialist dé referentie in Zingem en is de exclusiever verdeler van het merk Ergosleep. Kom dan ook uw Slaap-DNA testen in onze belevingscocoon.Met 19 slaapwinkels in Vlaanderen en Brussel en een team van meer dan 100 werknemers garandeert Sleeplife® je: uitgebreid persoonlijk slaapadvies slaapoplossingen van de hoogste kwaliteit respect voor mens en natuurBij een bezoek aan een van onze winkels leer je welke slaapoplossing het beste bij je past. Van de perfecte lattenbodem, boxspring, matras of beschermer, tot het ideale dekbed of kussen."
Adres: Gentsesteenweg 56, 9750 Zingem
Telefoonnummer: 09/384 68 36
Stad: Zingem
Route: Gentsesteenweg 56
Postcode: 9750



op zoek naar gerelateerd: Sleeplife Geel, Sleeplife Oostakker, Sleeplife Brugge, Sleeplife Turnhout, Sleeplife Oostende, Sleeplife Genk, Sleeplife Roeselare, Sleeplife matrassen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Casa Verde Casa Verde 1 km Shutters perfect opgemeten en geplaatst, zelfs in 'schots en scheve' ramen. Zeer aang...
Recensies
Van A tot Z een heel goede service! In de winkel heel goed geadviseerd en bij de plaatsing heel vriendelijke mannen. Ons bed staat er nu anderhalve week en ik heb in tijden niet meer zo goed geslapen als de laatste 10 dagen!
Vriendelijk onthaal, goede uitleg en prijs kwaliteit in evenwicht.
Kwaliteitsvolle bedden zijn voor een B&B een must. Sleeplife zorgde voor nieuwe matrassen, hoofdborden en box-springs. Fijne samenwerking met de equipe van Sleeplife Kruisem. Stipte levering en voor één studio moesten ze via het venster het hoofdbord naar binnen tillen. Dank voor jullie inzet ! Wij zijn tevreden klanten. Elke en Wout B&B Scheldekant Oudenaarde.
Vriendelijke bediening en geen druk om te verkopen.
Super vriendelijk en geduldig personeel die je uitstekend helpen en begeleiden in de keuze naar de ideale slaapoplossing! Hebben mij perfect geholpen in de zoektocht/keuze naar een goed hoofdkussen. Luisteren naar je wensen en helpen je goed kiezen zonder iets op te dringen!! Na veel getwijfel van mijn kant, bleven ze vriendelijk en behulpzaam! Topservice! Aanrader!
Supervriendelijk onthaal, geen opdringerige verkoopstoestanden, tijd voor de klant. Shana je krijgt van ons een 10/10 voor je enthousiasme. Als ons bed nu ook nog top is dan verdienen jullie 5 sterren!
Heel vriendelijk, enorm veel uitleg zonder dat de verkoper aandrong om te kopen. Een warm gevoel. Namen veel tijd ook al was het sluitingstijd.
Zeer vriedelijk hulpvaardig personeel! Groot assortment matrassen lattenbodems en bedlinnen
Een heel goede en vriendelijke service. Een bed op maat voor elke klant. Goeie prijs/kwaliteit
Wat een top winkel! Fantastische bediening en heel vriendelijk. Xxx
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Sleeplife met het openbaar vervoer


Huise Peerdeken 130 meter
44
46
Huise Peerdeken 130 meter
485
Huise Peerdeken 140 meter
44
46
Huise Peerdeken 140 meter
485
Huise Peerdeken 180 meter
44

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid