facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sleep Design

Sleep Design

Info

Matrassen en boxsprings uit ons eigen atelier

Geschiedenis

Sleep Design is een Limburgs familiebedrijf gespecialiseerd inslaapcomfort. De 2e generatie, Philippe en Valerie Haesendonckx staan sinds begin 2015 aan het roer.
Er is een atelier van 5000m² (Lommel) waar met de grootste zorg & knowhow slaapcomfort wordt vervaardigd dat je kan kopen in één van onze winkels (Lommel, Genk, Sint-Truiden). Je kan bij ons terecht voor matrassen, boxsprings, nachtkastjes, lattenbodems en een zeer uitgebreide collectie bedtextiel (Vandyck, HnL, Snurk).

Matrassen voor caravans, mobilhomes, boten, wiegjes en oude buitenmaten zijn voor ons geen probleem.



"Sleep Design is een Limburgs familiebedrijf gespecialiseerd in hoogstaand slaapcomfort.U kan bij ons terecht voor matrassen, boxsprings en textiel. Geen dressings, geen andere spullen, enkel datgene waar we een jarenlange ervaring in hebben, rechtstreeks uit ons eigen atelier, in standaardafmetingen of op maat, de keuze is aan u.Zie je door de bomen het bos niet meer? Kom gerust langs in onze winkels en laat je bijstaan door onze slaapadviseurs."
Adres: Edward Anseelestraat 6, 3920 Lommel
Telefoonnummer: 011/55.37.11
Stad: Lommel
Route: Edward Anseelestraat 6
Postcode: 3920



op zoek naar gerelateerd: Sleep Design Sint-Truiden, Bedden Lommel, Sleepworld Lommel, Beddenwinkel, Sleepy, Matrassen Genk, Beddenwinkel Beringen, Beddenwinkel Sint-Truiden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sleep Design Sleep Design 0 meter Zeer goede service. Ze luisterende echt naar wat we zochten en hield goed rekening me...
T'Achterhuys T'Achterhuys 3 km Mooie en gezellige
Hydrolux Slaapcomfort Hydrolux Slaapcomfort 3 km Mooi winkel...... Heel professionele advies... Advies op maat en confort voor iederee...
De Toonkamer wonen en interieur De Toonkamer wonen en interieur 3 km Zeer goede informatie en ontvangst
Meubelen Antonis Meubelen Antonis 3 km Zeer vriendelijk. Mooi aanbod moderne design meubelen! A+++
Eurotan Eurotan 4 km Supervriendelijk personeel, prachtige meubels..erg blij met onze bank en andere spull...
Droombedden Droombedden 5 km In eerste instantie was er een fabricatiefout met ons bed "Kortrijk", na wa...
Eisenbettshop Eisenbettshop 5 km Eisenbettshop ist ein Hersteller von handgefertigten Eisenbetten. Für Metallbetten, S...
Recensies
twee boxsprings aangeschaft. in beide bedden rol ik naar het miden matras lijkt bol. vaak terug geweest en gebeld. uiteindelijk dure topper aangeschaft op advies wat het probleem zou verhelpen maar in tegendeel. uiteindelijk bij een andere firma een nieuw bed aangeschaft.
Zeer vriendelijke en professionele ontvangst en begeleiding. Dit had als resultaat dat we een mooie boxspring met elk zijn eigen matras hebben gekocht. Top kwaliteit van Belgische makelij! Update: Ook de levering een drietal weken na de bestelling verliep zonder enig probleem. De boxspring werd geleverd en geplaatst op de eerste verdieping. Afhandeling was oke. Nu, enkele weken later, kunnen we zeggen dat we zeer tevreden zijn van onze aankoop. Ook van de accessoires kussens, topper, het dekbed van Texelse wol hebben we enkele jaren geleden al gekocht zijn we uiterst tevreden. Belgische kwaliteit en lokaal gekocht. Een aanrader.
Wij hebben op een tijdspanne van verschillende jaren 10 jaren al verschillende matrassen gekocht bij Sleep Design, gaande van een 2-persoonsmatras 1m80 + 1m60, 1-persoonsmatras, babymatrasje en zelfs parkmatras. Telkens zeer goed professioneel advies gekregen in de mooie toonzaal. De levering aan huis inclusief levering op verdiep verloopt zeer vlot en correct op de afgesproken datum, en de oude matras wordt indien gewenst meegenomen, zeer handig! Wij zijn supertevreden van de geleverde service maar ook van het advies ze luisteren echt naar wat je specifiek zoekt en stellen op basis hiervan de correcte prijs/kwaliteit matras voor. Wij slapen supergoed op onze matrassen en zijn dan ook elke dag tevreden van onze keuze! Een limburgs familiebedrijf dat topkwaliteit levert!
Wat een ongelooflijk goede service bij Sleep Design! Ze hebben heel goed geluisterd naar wat we belangrijk vonden en dankzij hun goede advies kwamen we zeer snel tot onze op maat gemaakte boxspring. We zijn veel beter uitgerust en ook de lage rugpijn is verdwenen! Echte topkwaliteit aan een zeer vriendelijk budget!!!
Bij Sleep Design was het geen enkel probleem om een matras van 2,40m lengte te bekomen. Als grote medemens was het niet eenvoudig een gepaste matras te vinden. We kregen fantastisch advies voor optimaal slaapcomfort en moesten quasi niets bijbetalen voor de extra lengte. #aanrader-voor-iedere-grote-mens
Valerie & Philippe en hun team leggen hun klanten steeds in de watten. Enkele jaren geleden een bed gekocht en sindsdien slapen we heerlijk! Je krijgt er uitgebreid advies en topkwaliteit voor zowel bed als accessoires. Wij zijn en blijven een tevreden klant en zeggen het voort!
Zeer tevreden, hebben nu onze 3 de matras daar gekocht , zeer vriendelijke verkoper en luisteren naar de klant en zijn behoefte , service is goed , leveren aan huis .
Ik heb een matras gekocht voor mijn kinderen en mezelf. Ze liggen super goed. Kindjes slapen goed, ik slaap goed. Iedereen tevreden!
Zeer goede service. Ze luisterende echt naar wat we zochten en hield goed rekening met ons budget. Heel goede uitleg en advies.
heel tevreden van de geleverde bedden; stipte levering en prima kwaliteit! dankjewel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid