facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slagmolen

Slagmolen

Info

In het hartje van Limburg vindt u, te midden van een groene oase, Restaurant Slagmolen.
Zoals de naam al doet vermoeden is het restaurant gevestigd in een authentieke watermolen gelegen aan de Bosbeekvallei te Opglabbeek.

Adres: Molenweg 177 , Opglabbeek 3660, BE
Telefoonnummer: 089 85 48 88
Stad: Opglabbeek
Route: Molenweg 177
Postcode: 3660



op zoek naar gerelateerd: de slagmolen tuinhuis, zagerij de slagmolen bilzen, taverne de slagmolen genk, de slagmolen openingstijden, michelinster slagmolen, slagmolen opglabbeek reserveren, de slagmolen dame blanche, kreeft met appel slagmolen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Buntinx Vera Buntinx Vera 903 meter Topfrituur & ter plaatse eten. Lekkere gerechten, artisanaal bereidt, anders dan ...
Recensies
Geslaagde combinatie van vader en zoon. De gedrevenheid van de jonge chef straalt heel veel vitaliteit uit in de keuken, en de rust komt van de expertise van de vader. Top combinatie. Modern en klassiek. Fancy en rustiek. Nieuwe smaken en oerdegelijke borden. Een prachtig etablissement met zicht op de tuin of de keuken. Zoals het hoort wordt het menu voorgesteld door de chef zelf. Druk in de keuken en rust in het restaurant, prima bediening.
Buiten kunnen eten. Heel sfeervol. Alles top. Chef kwam zelf bestelling opnemen en achteraf kwam hij vragen of alles naar wens was. Top
Wij waren met vijf personen en kozen voor het Becoming menu, nadat de Chef persoonlijk de mogelijke menu's was komen voorstellen. Bij het aperitief een uitmuntende champagne werden er verschillende hoogstaande amuses gepresenteerd echte "smaakbommetjes". Het zevengangenmenu was werkelijk niet voor enige verbetering vatbaar. Alles zeer mooi gepresenteerd maar ook eveneens allemaal éën voor één een ware smaaksensatie. Normaliter heeft iedereen na een degustatiemenu altijd een beste gerechtje maar hier was het onmogelijk kiezen want alles was gewoonweg TOP. De aangepaste wijnen waren met veel zorg gekozen en zeker hun prijs waard. Bij de koffie was er een zeer uitgebreide keuze aan versnaperingen allemaal met grote vakkundigheid bereid. Kortom het was voor ons een zeer geslaagde avond met dank aan de twee Chefs vader en zoon, de gastvrouw echtgenote en moeder, de sommelier, het hele keukenteam en zaalpersoneel. Alles perfect en zijn twee sterren zeker waard.
Een heerlijke lunch gehad op alle mogelijk gebied. Zeer vriendelijke en luchtige bediening dus niet te stijf. Topgerechten - super wijnkaart en een Krug champagne aan een super prijs!
Als ik vergelijk met de 3* zaken die we in het verleden hebben bezocht is dit zeker van hetzelfde niveau. Alles wat zeer lekker alsook de setting zeer fijn. We zijn een fijne ervaring rijker Eten: 5/5
De verschillende gerechten waren super lekker, mooi gepresenteerd, de bediening verliep vlot, personeel heel vriendelijk. Een aanrader. Parkeren: Ruime parking. Rolstoeltoegankelijkheid: Alles is gelijkvloers.
Zeer mooie lokatie, fijne bediening en super lekker eten, allemaal speciallekes...Eten: 5/5
Prachtige avond gehad voor ons 40-jarig huwelijk. Michelinsterren meer dan verdiend. Als je van verder moet komen zeker ook de B&B eens proberen.
Blijft een parel aan de Limburgse gastronomiekroon. Schitterende gerechten gebracht door bekwame medewerkers die hun job niet te stijf brengen. Ook heel fijn voor ons: we hadden nog een waardebon van voor corona! Niemand die er moeilijk over deed. Spijtig dat we niet snel genoeg kunnen terugkomen.
Voor een heerlijke avond vol top gastronomie moet je hier zeker een keertje komen eten. Kwaliteit en Limburgse gastvrijheid ten top. Je hebt de keuze uit twee menu's of je kan er ook a la carte bestellen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid