facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slagerij-Eetwinkel De Brug

Slagerij-Eetwinkel De Brug

Info

Assortiment vers vlees, groenten, fruit, brood, zuivelproducten, wijnen en conserven.
De afkomst van de dieren is voor ons heel belangrijk, daarom werken we zoveel mogelijk streekgebonden. Ons varkensvlees van Belgasconne, wordt gekweekt op het Sint-Aman

Adres: Veerstraat 9, 9290 Uitbergen, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 09 367 43 04
Stad: Uitbergen
Route: Veerstraat 9
Postcode: 9290


Recensies
Slagerij De Brug is een heel goede slagerij in Uitbergen en bij uitbreiding Berlare. Het is een mooie winkel met een heel ruim assortiment. Zowel het vers vlees, als de charcuterie als de kaas zijn de bovenste plank. En dikwijls ook dingen die je enkel maar in gespecialiseerde winkels kunt vinden. Het personeel is ook heel vriendelijk en behulpzaam. Kortom: een aanrader!
Beste broodjes in buurt, goed belegd en niet te duur. De menu broodje, drankje en dessert is zeker een aanrader ! Hier stop ik altijd als ik in de buurt ben.
Lekkere slaatjes voor op de boterham en de sandwiches! Maar het vlees véél te zout en te vast. Meerdere malen echt zout gehakt gekregen. Jammer :
Is gewoon een superwinkel: veel keuze, erg vriendelijk...heel netjes, moderne inrichting. Blij met zo'n winkel in de buurt!
Ruim aanbod aan charcuterie, vers vlees, kazen, salades en dagschotels
Vriendelijk & lekker, meer hoeft het niet te zijn.
Lekker goed belegd broodje
Prachtige winkel.lekker.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid