facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slagerij Devi & Emmanuelle

Slagerij Devi & Emmanuelle
Adres: Meesberg 2, 3220 Holsbeek
Telefoonnummer: 016445254
Stad: Holsbeek
Route: Meesberg 2
Postcode: 3220


Recensies
Eigenlijk zou je hier min 10 sterren moeten geven. Zo onvriendelijk. Daar denken ze niet aan de klant. Ik kan niet betalen met Monizze Maaltijd cheque. Ze doen dan nog uit de hoogte. Wel jammer voor een toch grote zaak. Maar zo weet iedereen die Monizze heeft ga daar niet winkel. Letterlijk zeggen ze wij willen alleen cash. Je kan al raden waarom. Het zou nog meer moeten aangemoedigt worden om digitaal te betalen. Dat is veiliger voor iedereen. De handelaar en de klant.
Super vriendelijke mensen. Top producten. Aanrader van mij zijn de zwarte pensen. Doe zo voort!! Groetjes Jp
Altijd lekker & vers. Spijtig genoeg wonen we niet meer in de "buurt". Af en toe rijd ik wel eens rond, zoals vandaag. Nu waren ze iets in de tas vergeten te zetten, dit hebben ze dan recht gezet door dit aan huis te brengen. Top service. Maar wat nog belangrijker is, zeer goede en lekkere producten. En in de zomer moet je zeker eens een BBQ schotel gaan halen. Zeker de moeite om eens wat verder te rijden.
Top kwaliteit en super bediening
Uw nieuwe versie van gourmet schotel is perfect, bedankt het was super
Je wordt hier steeds vriendelijk geholpen en er is een uitgebreide keuze aan vlees en charcuterie. Vraag er gerust naar, er is meer dan er in de koeltoog ligt Ook de broodjes zijn hier heel lekker.
Zeer vriendelijke bediening en aanvaarden nu ook payconiq. Ruime en zeer lekkere keuze. De krabsalade is overheerlijk. Dikke 10/10
Lekker en eerlijk vlees, en huisgemaakte bereidingen. Vlotte en vriendelijke bediening. Beperkte betalingsmogelijkheden maar wel gratis wifi zodat het vlot met payconiq kan.
Top kwaliteit. Bedankt voor de super lekkere filet pur!
Topkwaliteit die je tegenwoordig niet vaak meer tegenkomt! Absolute aanrader! 10/10! Spijtig dat ik niet in de buurt woon maar de volgende passage kom ik zeker nog eens langs!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid