facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slagerij demeulemeester

Slagerij demeulemeester

Info

Slagerij - Traiteur Demeulemeester biedt u alles aan: Huisbereide charcuterie,
alle verse vleeswaren, ruime keuze binnnen- en buitenlandse kazen, dagschotels
enz.... Bekijk onze feestfolders op www.slagerijdemeulemeester.be



"Bent u op zoek naar een ambachtelijke slagerij waar smaak voorop staat? Ga dan snel langs bij Slagerij Demeulemeester in Zingem Kruisem. Naast vers vlees en charcuterie, bieden wij een aanbod bereide maaltijden voor iedereen met daarbij heerlijke verse salades. Ook kunt u bij ons terecht voor vers belegde broodjes. Voor bij het aperitief, maakt u een keuze uit onze kaasassortimenten en wereldwijnen. Zo heeft u alles in huis voor een heerlijk avondje genieten.Levering aan huis kan in Zingem, Huise, Ouwegem, Heurne en Mullem op dinsdag-, donderdag- en zaterdagvoormiddag. Bel de avond voordien op 09/384.12.10 of 's cohtends vóór 9h en we leveren tussen 10h en 12h.30h, dit vanaf ca. 50€"
Adres: Nederzwalmsesteenweg 7, 9750 Zingem
Telefoonnummer: 09 384 12 10
Stad: Zingem
Route: Nederzwalmsesteenweg 7
Postcode: 9750



op zoek naar gerelateerd: Folder feestdagen, Slagerij RIK - ZINGEM, Slagerij Oudenaarde, Slagerij Blockeel, Traiteur Oudenaarde, Slagerij Blockeel Facebook, Slager Boekel, Slagerij Kruishoutem
Recensies
Heel ruim assortiment, alles is vers, héél mooie en verzorde winkel, proper en vriendelijke bediening. Top.
Bij aankoop van een belegd broodje was er geen wit stokbrood meer ter beschikking....ik kreeg de keuze om ofwel 2 witte pistolets of een bruin stokbrood te nemen of wachten tot de witte stokbroden waren afgebakken. Ik heb uiteindelijk gekozen voor een bruin belegd broodje. Groot was mijn verbazing toen ik mijn belegd broodje zag! Het was half zo klein of een wit belegd broodje en 30 cent duurder dan een wit belegd broodje...ik moest dus 4 euro 80cent betalen voor een mini broodje. Een schande!!! Hier zie je mij niet meer!!!
Via wijlen men Grootmoeder en men tante kom ik hier al meer dan 15jaar en zeggen er in Oudenaarde diverse keuze is! Alhoewel hun prepare iets minder van smaak, minder kruidig geworden is met iets meer vleesnat blijft het de beste uit de streek net als hun salades. Bediening kan iets vriendelijker!
De bestellingen die we plaatsen bij Demeulemeester zijn steeds opnieuw top. De klanten die dineren bij B&B Scheldekant geven dan ook regelmatig goede commentaren over de kwaliteit van het vlees. We serveren onder andere Côte à l'os, filet mignon, kalfsfilet en carpaccio. Dank aan gans de ploeg van Stefaan !
Heel verzorgde winkel, heel vlotte bediening en ruim assortiment vlees ,kaas en bereide gerechten vers fruitsap, kortom alles wat je hartje lust
Uitstekende beenhouwerij! Dagelijks bereide maaltijden. Groenten & desserts. Belegde broodjes. Wijnen. Mogelijkheid om vlees-en kaasschotels te laten bereiden. Zeer sterk aan te bevelen zaak !
Onpersoonlijk en onvriendelijke bediening. Ik was van het volgende getuige: klant werd letterlijk uitgelachen omdat ze hulp/info vroeg i.v.m. hoeveelheid gehakt om spaghettisaus te maken....
Als ok .en lekker
Vriendelijk en gedienstig personeel
Vriendelijke bediening en verse producten. Voor het eerst mijn eigen potjes meegebracht en die werden vlot aanvaard, heel fijn!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid