facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slagerij Blockeel Oudenaarde

Slagerij Blockeel Oudenaarde

Info

Culinaire slagerij Blockeel, streekproducten, hoeveproducten, bereide gerechten, kaas.

HR Oudenaarde 44427
BTW BE 0826.552.044

Geschiedenis

Slagerij Blockeel is reeds sinds tientallen jaren een gevestigde waarde in Oudenaarde. Sinds 1996 staat Slagerij Blockeel tevens garant voor een volwaardige traiteurservice. Blockeel gebruikt uitsluiten vlees van eigen veestapel. Kwaliteit gegarandeerd!

Adres: Prins Leopoldstraat 65, 9700 Oudenaarde
Telefoonnummer: 055/31 15 68
Stad: Oudenaarde
Route: Prins Leopoldstraat 65
Postcode: 9700


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 19:30
Dinsdag: 08:00 - 19:30
Woensdag: 08:00 - 19:30


op zoek naar gerelateerd: Traiteur Oudenaarde, Blockeel Openingsuren, KOUD buffet Oudenaarde, Slagerij Sylvie, Slagerij de meulemeester, Italiaanse traiteur Oudenaarde, Verrassingsbrood Oudenaarde, Traiteur gyselinck Oudenaarde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Cattelle De Cattelle 759 meter Een echte aanrader. Ruime keuze, lekker en vers. Vlotte en zeer vriendelijke bedienin...
Slagerij Van den Bulcke Slagerij Van den Bulcke 811 meter De beste prepare van België en ver daarbuiten :
Økkerennoot Økkerennoot 816 meter Ondanks de Covid leveren de mensen van økkerennoot Gent een geweldige dienst, top kl...
T Winkelke T Winkelke 1 km Heel vriendelijk en hier verkopen ze Vlaams Pikantje!
De Bever - Slagerij/Traiteur/Superette De Bever - Slagerij/Traiteur/Superette 1 km Vlaamse boerenhesp superlekker. Côte à l'os supermals. Voor herhaling vatbaar.
Stal Blockeel Stal Blockeel 3 km Heb onlans tagliatelli met scampi,s gekocht ,alles was zuur echt niet te eten dus
Recensies
Daarnet een zeer klantonvriendelijke ervaring met dit huis. Bij het terugbrengen van de spiegel van het buffet kreeg ik mijn waarborg niet terug. Ik had het blad bij waarop een rode sticker stond 'waarborg betaald' mee. Dit was niet voldoende want ik moest het andere blad meehebben. 'Neem de spiegel maar terug mee' zei een verkoopster. Toen de baas er bij kwam bleef ook zij weigeren. 'Ik heb je toch gezegd dat je dat blad moest bewaren' Ik moest mij echt ten volle verdedigen en aantonen dat ik betaald had via bewijs op GSM. Wat een gedoe voor een waarborg van 25 euro voor een spiegel. Volgende keer een andere traiteur voor mij. Sorry
Ik heb twee broodjes bestelt, eentje met preparé en eentje smos. Toen ik thuis kwam om ze op te eten kwam ik erachter dat ik geen broodjes maar ovenkoeken heb meegekregen, en in de plaats van een smos en preparé, een smos en een broodje ham. Chek dus zeker eens je broodjes voor je betaalt!
neem AUB een volgnr ook al staat er maar één klant in de zaak , ze laten je wachten , deze klant had nog niet gedaan er er kwamen meerdere mensen binnen en deze gingen allemaal voor, tja je hebt geen volgnr genomen, maar ik had wel eerst al enkele minuten gewacht . ze hebben daar geen overzicht in de zaak
Slagerij-traiteur die de betere etenswaren aanbiedt, vooral qua vlees, in mindere mate qua kaas. Zeer uitgebreide keuze aan charcuterie en bereide gerechten. Snelle bediening met ticketsysteem. Parkeermogelijkheid in de buurt.
Echt een super zaak ! De moeite om er je kms voor te verplaatsen. De buffetten zijn overheerlijk en verfijnd. Kan het iedereen aanbevelen! Geen stress meer als je gasten wil ontvangen! Een mailtje of telefoontje naar Slagerij Blockeel en succes gegarandeerd! TOP !!
6,99 euro betaald voor een slaatje 'perzik met tonijn'. Slaatje zonder enige saus, met 2 stukjes perzik en amper 1 soeplepel tonijnsaus. Het zal bij deze ene aankoop blijven wat slaatjes betreft.
ZEER TELEURGESTELD IN DEZE ZAAK! Onlangs assortiment belegde mini-broodjes besteld en ter plaatse geweest om bestelling vast te leggen en wanneer ik er om kwam was het héél wat anders dan wat ik gevraagd had. Ze tonen een assortiment waar zowel broodjes met allerlei zaadjes in zitten en schrijven expliciet op bestelling dat er ook zulke in bestelling zeker moeten inzitten, resultaat bij ophalen: wat sandwiches en bruine en witte zachte broodjes bovendien niet vers! Winkelbediende vraagt raad achter de schermen aan zaakvoerder en deze doet er "10%" vanaf en komt zich nog niet persoonlijk excuseren. Je bent er een nummer en liggen er absoluut niet wakker van of je al dan niet tevreden bent. Moest iedereen die nu niet tevreden is ook eens iets posten dan zou je tenminste een eerlijke score krijgen.
Ik ben tot nu toe altijd al tevreden geweest van de kwaliteit. Vlotte bediening kan enthousiaster. Ruim assortiment is een grote troef!
KEURSLAGERS ROLSTOEL TOEGANKELIJK - FAUTEUIL ACCESSIBLE Je hebt slagers en je hebt Keurslagers. En onze passie Je hebt slagers en je hebt Keurslagers. Een wereld van verschil. Keurslagers dragen het metier van de traditionele slager een warm hart toe maar ze kunnen én doen veel meer dan enkel vlees uitbenen en waken over de kwaliteit van hun ambacht. Bij ons is de klant nog écht koning. Je krijgt een service op maat. Twee sneetjes betekent bij ons ook echt twee sneetjes. Die snijden wij vers voor jou. Zo geven we jou de beste service en gaan we voedselverspilling tegen. En ja, ook de winkelervaring is bij ons belangrijk. Vers... Bij de levering controleert je Keurslager de temperatuur van het verse vlees. Die mag niet hoger zijn dan 4 °C. Hij kijkt na of het transport volgens de strikte hygiënenormen is verlopen. Deze controle is essentieel voor een lekker, kwaliteitsvol product. Ook daarna controleren onafhankelijke inspecteurs regelmatig stalen van het bereide product. Je kan dus gerust zijn! ...en veilig Onze Keurslagers krijgen de nodige ondersteuning om topkwaliteit te garanderen, van de levering tot jouw bord. Wat een Keurslager uniek maakt, is dat onze vereniging de kwaliteit van onze producten zelf controleert. Regelmatig sturen wij onafhankelijke inspecteurs bij onze Keurslagers langs. Zij zijn trots als ze een goed controlerapport of A-licentie de hoogste onderscheiding voor een Keurslager krijgen. De kroon op hun werk! Ook bij het klaarmaken van vleesbereidingen hanteren onze Keurslagers de hoogste hygiënische normen. Ze respecteren de koudeketen zodat de temperatuur nooit te hoog is. Voor de kruiding gebruiken ze enkel hoogwaardige kruiden en … ons geheime recept dat enkel je Keurslager kent!
Verkoopt fijne vleeswaren in verpakking die 1/3 van het totale gewicht uitmaakt. Bvb Smoked Whiskey beef aan 39.50€/kg. Een potje vlees weegt 84g incl verpakking kostprijs 3.33€ waarvan het lege potje een dikke 27g weegt! Dus 1€ aan verpakking betaald!!! In realiteit kost het vlees dus dikke 58€/kg... Waarom dit extra dik potje nodig is, terwijl andere producten wel in de lichte standaardverpakkingen verpakt is, is me een raadsel.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Slagerij Blockeel Oudenaarde met het openbaar vervoer


Oudenaarde Sportcentrum 130 meter
16
17
41
42
44
46
47
61
62
62S
658
66
83
Oudenaarde Sportcentrum 130 meter
445
450
460
485
Oudenaarde Prins Leopold 160 meter
Oudenaarde Sportcentrum 200 meter
16
17
41
42
44
46
47
61
62
62S
63
65
66
83
Oudenaarde Sportcentrum 200 meter
445
450
460
485

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid