facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slaapcomfort Wagemans

Info

Slaapcomfort is al meer dan 35 jaar gevestigd in Duffel. Wij streven er naar de klant eerlijk en degelijk advies te geven bij de aankoop van een nieuw bed.



"Slaapcomfortwinkel"
Adres: Kiliaanstraat 22-24 , Duffel 2570, BE
Telefoonnummer: 015 31 15 75
Stad: Duffel
Route: Kiliaanstraat 22-24
Postcode: 2570



op zoek naar gerelateerd: slaapcomfort bosmans, matrassen lier
Recensies
Hier krijg je alle uitleg en krijg je de tijd om de matras te kiezen die bij jou past. Een matras die zich aanpast aan jouw lichaam, zodat jij niet in de schaduw van je matras leeft. Je springt de winkel in met een beeld van jouw ideale matras. Jammer genoeg is dat beeld meestal fout. Gelukkig krijg je hier eerlijk advies.
We zijn heel vriendelijk ontvangen en kregen een heel goede uitleg over de verschillende matrassen. De verkoopster was op geen enkel moment opdringerig. Redenen genoeg voor ons om hier ons nieuw bed te kopen. De afspraken over de levering waren heel duidelijk en de installatie verliep vlekkeloos. We raden deze zaak zonder aarzelen aan!
Supergoede info en productkennis Top
Hier is de klant koning ! Correct en vakkundig advies met een luisterend oor voor de noden van hun klanten. Ik slaap hemels op de door hen aanbevolen boxspring ! Top service !!!
Heel professionele hulp gekregen van verkoper/ eigenaar. Een echte specialist. Last ben je nek of rug... ga naar hem
Super kwaliteit aan boxsprings en bedtextiel! Uitgebreid aanbod, persoonlijke service, veel kennis, vriendelijk en aangenaam koppel. Aanrader!
Vriendelijk, professionele uitleg en nemen voldoende tijd voor hun klanten. Groeten uit Hombeek
Geeft correct advies. Geeft ook een eerlijke mening, ook als die tegen de klant in gaat.
Vriendelijke ontvangst. Duidelijke informatie.
Heel behulpzame mensen met expertise.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid