facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SlaagTAT

Info

SlaagTAT is een bijles bureau gelegen in Leuven, gespecialiseerd in begeleiding voor het Toelatingsexamen Arts&Tandarts. Wij bieden een totaalpakket aan inclusief videolessen, uniek cursusmateriaal, oefeningenbundels, toegang tot exclusieve FBgroep.



"SlaagTAT verzamelt de allerbeste bijlesgevers die zich enkel focussen op het voorbereiden van studenten op het Toelatingsexamen Arts & Tandarts."
Adres: Spaanse Burchtlaan 49 00.01, 3000 Leuven
Telefoonnummer: +32493643591
Stad: Leuven
Route: Spaanse Burchtlaan 49 00.01
Postcode: 3000



op zoek naar gerelateerd: SlaagTAT inloggen, SlaagTAT platform, SlaagTAT gratis proefexamen, Voorbereiding toelatingsproef geneeskunde Gent, Begeleiding toelatingsproef geneeskunde, Proefexamen SlaagTAT, Generieke competenties geneeskunde oefenen, CLEAR toelatingsproef
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Only Statistics - Thesis begeleiding/help - Leuven Only Statistics - Thesis begeleiding/help - ... 1 km Hulp nodig bij jouw thesis? Wij helpen jou met data-analyse/statistiek, SPSS & R. We...
Meraki workshops Meraki workshops 2 km Feeling creative? Make your own creation during our Meraki-workshops. Put your heart...
Rebus Rebus 2 km Dit is de officiële facebookpagina van KTC vzw, non-profit organisatie voor professio...
Sagio.be VZW Sagio.be VZW 2 km De bijlessen waren veel goedkoper dan andere kantoren en de kwaliteit was echt goed! ...
Puro Yoga World Puro Yoga World 2 km The practice is for everyone, at any level. Prana Vinyasa Yoga • Teacher Trainings an...
Jan Roel van Rhee Jan Roel van Rhee 2 km Jan Roel van Rhee is momenteel een van de meest vooraanstaande salesexperts met al 7 ...
Emovere Emovere 2 km informatie over het aanbod van emovere
Repetitiebureau Catherine Dhondt Repetitiebureau Catherine Dhondt 3 km Ik heb bij C. Dhondt in het tweede semester bijles gevolgd omdat ik in eerste sem op ...
La Rubia y El Moreno La Rubia y El Moreno 3 km La Rubia y El Moreno, Liesje and Oscar, have been dancing together for almost 10 year...
Recensies
De begeleiding bij SlaagTAT is de perfecte voorbereiding voor het toelatingsexamen arts/tandarts. Ik volgde een begeleidingstraject met groepslessen, dat me in staat stelde om zonder voorkennis gunstig te rangschikken bij mijn eerste deelname aan het toelatingsexamen arts. Het cursusmateriaal is zeer uitgebreid en van uitstekende kwaliteit en bestaat o.a. uit video's, oefenmateriaal en toetsen. De toetsen zijn opbouwend in moeilijkheidsgraad en leren je om te werken onder tijdsdruk zoals op het toelatingsexamen. Er zijn verbetervideo’s beschikbaar van alle toetsen. Per hoofdstuk heb je ook een eindtest van examenniveau die persoonlijk met de student verbeterd wordt. De lesgevers zijn zeer gemotiveerd en bij vragen en onzekerheden kan je steeds bij hen terecht. Je wordt persoonlijk heel intensief opgevolgd en begeleid. Je vooruitgang wordt voortdurend gemonitord en persoonlijk met je besproken, zodat je een zicht krijgt op je werkpunten. De begeleiding is meer dan alleen groepslessen! Meerdere q&a sessies van elk vak, herhalingsq&a's waar oude examenvragen worden gemaakt en proefexamens maken ook deel uit van het pakket. Een echte aanrader!
De lesgevers bij SlaagTAT hebben mijn kans op slagen voor het toelatingsexamen echt enorm verhoogd! Filip en team zijn echt heel begaan met de studenten en duimen echt voor al de studenten die ze hebben. Ook de proefexamens bieden een enorme meerwaarde in het traject! Het niveau is zeer gelijkend. Op het tweede proefexamen haalde ik voor kiw ongeveer hetzelfde resultaat als op het echte examen. Ook de begeleiding op het gebied van gc was top! Ik kan zeggen dat ik door SlaagTAT en ook natuurlijk met eigen moeite die ik er in heb gestoken gunstig gerangschikt ben voor het toelatingsexamen geneeskunde. Zelfs zonder de toegevoegde 16 punten van dit jaar was ik geslaagd op beide delen en had ik meer dan 133/240. Zeker en vast een aanrader!
De cursus in samenwerking met de hooggekwalificeerde en gepassioneerde leraren heeft me volledig uitgerust om dit moeilijke examen te halen. Wil je dus slagen voor het toelatingsexamen arts/tandarts, dan moet je je zonder twijfel direct aanmelden bij SLAAGTAT. Hun primaire doel is om aspirant-studenten te ondersteunen bij het bereiken van hun hoop en dromen. Als iemand besluit om zich aan te melden voor deze cursus, verwacht dan geen gemakkelijke weg voor je. Hoewel de cursus je een uitgebreide verzameling hoogwaardige theorievideo's, oefenvragen, toetsen en proefexamen biedt, is je toewijding, hard werken en doorzettingsvermogen essentieel. De grootste hindernis die ik tegenkwam was het nadeel dat ik voorafgaand aan deze cursus geen voorkennis of ervaring met natuurkunde had. Echter, met voortdurende steun, aanmoediging en motiverende push van Filip, ben ik trots om te zeggen dat ik een 9/10 voor natuurkunde in het KIW heb behaald in het examen Arts 2022. Dus als ik een volledig buitenlands onderwerp op zo'n hoge kwaliteit kan leren en toepassen, ligt het juiste krediet bij de uitzonderlijke leraren en het cursusmateriaal dat door SLAAGTAT wordt aangeboden. De cursus is zo opgebouwd dat zowel de KIW- als de GC-gedeeltes door de studenten worden aangepakt en beheerst, en dat alle inhoud die nodig is voor het examen voortdurend wordt bijgewerkt. Een ander groot voordeel van deze cursus is dat de docenten empathisch en begripvol zijn voor de strakke schema's van studenten en dus onvermoeibaar werken om aan alle behoeften van de studenten te voldoen. Over het algemeen construeert deze cursus een individueel specifiek plan, waarin continue evaluatie van uw voortgang wordt bewaakt door middel van voortgangsrapporten en vergaderingen, die de student duidelijk laten zien wat de zwakke punten zijn en hoe u deze kunt verbeteren, om op het einde uw slaagkans te verhogen.
Ik raad de proefexamens van slaagtat niet aan. Dit is waarom: Ik heb zelf aan beide proefexamens deelgenomen denkend dat ik zeer goed zou doen omdat ik al de leerstof had geleerd maar daarna wax ik verbaasd over hun manier van vragen stellen. Door mijn slechte prestatie kreeg ik de laatste tijd voor het examen enorm veel stress, maar ik gaf niet op en ging het examen afleggen. En voila ik ben nu gunstig gerangschikt voor het toelatingsexamen arts van 2022. Niet alleen dat , ik was ook geslaagd voor die van tandarts hoger dan censuur . Dus uit mijn persoonlijke ervaring wil ik zeggen dat slaagtat een heel andere soort examen maakt dat niet overeenkomt met het toelatingsexamen. U krijgt enkel maar extra stress.
De begeleiding bij SlaagTAT is meer dan PERFECT! Ik kom zelf uit een niet wetenschappelijke richting met 3 uur wiskunde en had dus zeer veel moeilijkheden met de wetenschapsvakken. Dankzij SlaagTAT ben ik erdoor en gunstig gerangschikt op het toelatingsexamen arts. SlaagTAT heeft mij gedurende het hele schooljaar geholpen. Het platform bevat zeer veel video's, die zeer goed uitgelegd zijn. Ook zijn er zeer veel extra oefeningen beschikbaar, die mij vooral hadden geholpen. Zo waren er zowel veel openvragen als meerkeuzevragen beschikbaar, die mij perfect hadden voorbereid op het ingangsexamen. SlaagTAT heeft mij vooral geholpen om steeds bepaalde oplossingsmethodes te gebruiken bij bepaalde oefeningen, zodat ik op het examen sneller te werk kon gaan. Ook tijdens de lessen hielpen de leerkrachten mij zeer graag met veel geduld. Ik kon altijd bij hen terecht komen met mijn vele vragen. Naast het zeer goede platform en lessen, hebben zij mij ook gedurende het schooljaar gemotiveerd om steeds hard te blijven werken en alles te geven. Ik raad de begeleiding bij SlaagTAT ZEKER aan iedereen aan, die graag arts of tandarts wil worden!
SlaagTAT: ten zeerste aan te raden! Met de studiebegeleiding van slaagTAT ben ik gunstig gerangschikt voor het toelatingsexamen geneeskunde. Ik heb deelgenomen aan de 2 proefexamens van slaagTAT. Dit heeft mij enorm geholpen in mijn leerproces bij de voorbereiding van het examen. Door de feedback hierop kon ik mij verdiepen in de deelgebieden waarin ik minder scoorde. Ook volgde ik enkele privélessen, die voor mij zeer nuttig waren. In deze sessies werden mijn vragen eveneens behandeld en uitgeklaard. Ik ben slaagTAT zeer dankbaar voor de professionele hulp en steun!
De cursus van Slaagtat is het ideale tool om je slaagkansen voor het toelatingsproef aanzienlijk te vergroten. Elke vak wordt op een zeer duidelijke en gestructureerde wijze uitgelegd en dankzij de proefexamens kan je je kennis van zowel het KIW gedeelte als het GC gedeelte testen en aanscherpen waar nodig. De vele oefeningen zijn van hoog niveau wat zeker een meerwaarde is. Indien je een goede voorbereiding wilt voor het toelatingsproef dan raad ik SlaagTAT zeker aan.
Een zeer goede begeleiding met gemotiveerde lesgevers! Ik merkte een groot verschil op in mijn niveau door de uitstekende begeleiding van SlaagTAT. Dat komt door de omvangrijke leerstof en de vele oefeningen en testen die we moesten maken. Ik ben het team van SlaagTAT dan ook zeer dankbaar voor alle hulp!
SlaagTAT is een heel fijn studiebureau om bij te mogen lesgeven. De cursus is gestructureerd en dynamisch; continu wordt er gewerkt om het voor de studenten zo aangenaam mogelijk te maken te leerstof te verwerken. Het is een plezier te mogen deel uit maken van zo een fijn team van lesgevers!
Ik raad SlaagTAT iedere student aan die aan het toelatingsexamen arts en tandarts wilt deelnemen. Dankzij hun gestructureerde werking en cursus, hun gepassioneerde lesgevers en de opvolging heb ik het examen succesvol kunnen afleggen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar SlaagTAT met het openbaar vervoer


Leuven Hoegaardenstraat 80 meter
7
8
9
Leuven Hoegaardenstraat 100 meter
7
8
9
Leuven Korbeek-Lostraat 170 meter
7
8
9
Leuven Spaanse Kroon 250 meter
7
8
9
Leuven Spaanse Kroon 250 meter
7
8
9

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid