facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sky Parking

Sky Parking

Info

Book your parking space at Brussels Airport with Sky Parking Zaventem: quality, speed and security are assured. Sky Parking Zaventem takes care of all: tell us the time of your flight and we drop you at the departure hall and we pick you up. A free luxury



"Book your parking space at Brussels Airport with Sky Parking Zaventem: quality, speed and security are assured. Sky Parking Zaventem takes care of all: tell us the time of your flight and we drop you at the departure hall and we pick you up. A free luxury shuttle will get you from the airport to the terminal. You park your car safely on our guarded parking and you are at the terminal in less than 10 minutes! Book online now your parking space before going to Brussels Airport and enjoy the benefits of Sky Parking Zaventem."
Adres: Vilvoordelaan 120, 1830 Machelen, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +32 476 53 24 03
Stad: Machelen
Route: Vilvoordelaan 120
Postcode: 1830


Recensies
Bij aankomst op de parking hadden we een half uur voordien gebeld dat we er dus bijna waren, mooi op tijd op het uur dat we hadden doorgegeven. Busje stond al klaar dus auto snel parkeren instappen en vertrekken, alles ging heel vlot bij het vertrekken. Bij terugkomst hebben we opnieuw gebeld zoals afgesproken dat we bagage hadden en op weg waren naar ophaalpunt van shuttle bus. Meneer aan telefoon sprak wel Nederlands en zei ons dat er nog wachtende waren en dus even geduld moesten hebben. Bij aankomst aan de plaats van de shuttle stond het busje er nog maar er was discussie met mensen die per se nog wilden instappen terwijl de bus al vol zat. Chauffeur stond toch toe té veel mensen mee te nemen! Wij hebben direct beslist te wachten tot de volgende rit. Na een half uur te wachten komt dezelfde bus terug en staat er opnieuw heel wat volk te wachten. De chauffeur was zo eerlijk ons eerst te laten instappen omdat we al het langste aan het wachten waren. Opnieuw was er veel discussie en getrek om eerst op de bus te kunnen. Je zag de ergernis van de chauffeur. Het systeem werkt niet voor zoveel klanten en maar 1 bus/chauffeur. Bovendien was de bus in slechte staat, maar we zijn er wel geraakt, met de nodige vertraging...
Nooit doen!!! Bij vertrek niemand te zien op de parking, na bellen komt er iemand na 15 minuten opendoen, de parking blijkt overboekt, sleutels moeten afgeven zodat ze de auto wel 'ergens zouden zettten', 45 minuten wachten op de shuttle. Gelukkig kon er ondertussen een plaspauze vanaf: plas maar achter één van de auto's mevrouw...... Maar de terugkomst sloeg alles: 2,5 uur wachten op vervoer naar de parking! Tien telefoontjes nodig, ofwel wordt er niet opgenomen, niets begrepen of gewoon een loze belofte gedaan. Ik kan de woorden 'de chauffeur is onderweg' werkelijk niet meer horen
De heenreis ging nog vrij goed, ondanks dat de man totaal geen nederlands kon. Terugreis was een ramp een uur moeten wachten op de shuttle. We moesten bellen wanneer geland waren, de chauffeur was totaal niet te verstaan. koffers werden op een hoop gegooid in een ouwe bus, vervolgends gevaarlijk hard door de bochten rijden. Bij aankomt op het parkeer terrein moesten we zelf maar uitstappen en de eigen koffer zoeken, de chauffeur liep gewoon van de bus vandaag. Auto staat onder de bomen dus volgende dag kun je eerst langs de wasserette. Ik zou hier nooit meer gebruik van maken, beter bij het vliegveld parkeren.
Bij aankomst om 4u ‘s morgens was het helemaal donker, nergens verlichting op de parking waardoor we niet eens zagen waar we moesten zijn. 15min in de wagen moeten wachten eer we konden parkeren. De parking was overvol en auto’s stonden overal uit de rij geparkeerd waardoor het moeilijk was om er tussen te rijden. Nadien nog ongeveer 20-30 min moeten wachten om te kunnen vertrekken naar de luchthaven. Als we de enige persoon aanspraken die nederlands sprak, was die zeer onbeleefd en zei hij dat we onze auto maar moesten nemen en vertrekken als het ons niet aan stond. Busjes waarmee naar de luchthaven gereden werd waren ook zeer vuil en geen plaats voorzien om de bagage te plaatsen. Vakantie dus begonnen met veel stress omdat we niet op tijd op de luchthaven waren!
Ik reserveerde 2 weken van te voren via allopark, en al betaald... bij aankomst wordt mij verteld dat ze vol zitten. Dus mag ik vertrekken en zelf uitzoeken hoe ik mijn geld terug kan krijgen. Meneer was erg onbeschoft tegen ons. Er werd mij geen oplossing aangeboden. Ik werd voor blok gezet want ik heb geen tijd om iets anders te regelen.. Ik zat met mijn auto die ik nergens kwijt kon. En hoe kom ik in de airport? Mijn vlucht die ik zal missen..etc.. Gelukkig heb ik een plek gevonden waar ik mijn auto heb geparkeerd. En stapte in de vieze shuttle bus die mij naar de airport moest brengen. Meneer beviel min om uit te stappen en werd erg agresief. trok mijn koffer uit mijn handen. Ik mag en zal niet gebtacht worden naar de airport. Wat heel vreemd is want ik gereserveerd en betaald. Ik heb maar de politie gebeld, en t probleem uitgelegd.. Toen de politie aankwam is deze man ineens verdwenen. Uiteindelijk heeft De politie mij naar de airport gebracht.. Dus boek nooit hier..
Moest het van mij afhangen was dit bedrijf allang gesloten, ten eerste klopt het adres niet en kan waarschijnlijk de enige medewerker maar 2 woorden Nederlands en gebrekkig Engels, ten tweede hadden wij bij aankomst gebeld en zei hij ons om binnen te rijden en dat hij ons ging ophalen en dan hebben we 1 uur moeten wachten en hebben we bijna onze vlucht gemist, bij vertrek aan de luchthaven was het nog erger, we hadden na de landing gebeld om ons te komen ophalen, hij zei toen hij ons bracht om op dezelfde plek op hem te wachten als we terugkwamen, een kwartier gewacht, geen enkel spoor van onze vriend en terug gebeld, hij zei dat hij met een zwart busje aan de taxi's ging staan niet waar we hadden afgesproken. Hup, wij een half uur wachten aan de taxi's, weer geen enkel spoor. Terug gebeld en daarna teruggekeerd naar de afgesproken plek. Daar weer lang staan wachten en dan was hij daar eindelijk om ons op te halen. Er stonden nog 2 andere gezinnen te wachten dus moesten we uiteindelijk met 13 inclusief de chauffeur in een busje voor 9. Naast veel dingen aan SkyParking vind ik nog iets jammer en dat is dat je niet 0 sterren kunt geven!
Alles ging wel oke. Parkeerplek was niet echt netjes maar was afgesloten. Geen camera bewaking te zien maar er zijn altijd wel mensen aanwezig. Bij aankomst gingen we vrijwel direct binnen een half uur naar het vliegveld daar moeten mensen wel rekening mee houden dus op tijd vertrekken. na terugkomst op Zaventem even gebeld en werd ook weer binnen een half uur opgehaald. dus dat ging goed. wil je wat meer luxe moet je meer betalen.
Spijtig dat ik geen 0 kan geven. We hebben gebruik gemaakt van de Valet parking in Zaventem. Na een uur wachten kwamen ze er dan eindelijk aan met onze wagen. De chauffeur liet hem gewoon draaien en verdween als een dief in de nacht zonder controle van de wagen en of we wel de eigenaars waren. Bij thuiskomst is gebleken waarom: voor vele euro's schade aan de bumper door een aanrijding. Telefonisch contact opgenomen maar ze doen of hun neus bloedt en we hadden het aan de chauffeur moeten melden diegene die dus letterlijk wegliep, als je vraagt waarom hij onze identiteit niet controleerde zeggen ze dat hij ons herkende na een week vakantie het was wel een andere chauffeur en ze leggen gewoon meermaals de telefoon op want ze hebben nog andere klanten,... Als u dus net als ons om uw wagen geeft, laat hem dan daar zeker niet achter! Morgen wordt er klacht ingediend bij de politie maar of dat iets gaat uithalen is nog maar de vraag
BOEK HIER NIET! Slechtste ervaring ooit. Bij aankomst bleek er teveel volk toegekomen te zijn waardoor ze een groter busje moesten nemen. Vraag me af waarom je het uur van aankomst dan moet melden?? Het 'grotere busje' bleek dan in panne te staan. Veel tijdverlies om het busje aan de praat te krijgen waardoor we nipt op tijd op de luchthaven waren. Bij aankomst doet de chauffeur geen moeite om je te komen ophalen zolang zijn 'busje' niet vol genoeg zit. De chauffeur was ook HEEL onbeschoft tegen mij en andere mensen. Zo zet hij ook een kind van amper 6 jaar op de voorste bank omdat hij te lui is om uit te stappen en de zijdeur open te doen. ONVERANTWOORD! Het parkeerterrein is bij regen een grote modderpoel en zeer oneffen. Je moet voorzichtig rijden of je rijd je wagen stuk. De ene ster is me zelfs al teveel om te geven.
Waardeloze service, snachts gearriveerd op het terrein van SkyParking niemand aan te treffen en een open poort auto maar geparkeert in de hoop dat het goed zou zijn. Uurtje gewacht op de shuttle service die niet is gekomen dus maar met de taxi gegaan. Op de terugreis belde we SkyParking en er zou binnen 20min een busje staan om ons op te pikken. 1 uur later stond het busje er, SkyParking beschikte niet over een parkeer pas en moet deze dus uitgeleend krijgen als ze op het vliegveld aankomen wat erg gevaarlijke situaties kan veroorzaken, komen we aan op een terrein vol met spijkers ja hoor een leke band... kortom slecht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid