facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Skwer Self Storage

Skwer Self Storage

Info

opslag-units, stockage, bedrijfruimtes in diverse maten (1m² – 28m²)
• 7/7 toegankelijk
• vlakbij afrit 29 E314
• goed beveiligd
• geklimatiseerd

Geschiedenis

De opslagruimtes van Skwer Self Storage zijn toegankelijk via een grote poort (droog laden en lossen). Wij hebben laadkarren en een transpalet die je kan gebruiken om goederen naar je box te vervoeren. Wij kunnen tevens ontvangstdienst aanbieden op aanvraag.

Skwer Self Storage biedt opslagruimtes aan in diverse maten, van 1m² t.e.m. 28m². De units zijn 7/7 toegankelijk, zeer makkelijk bereikbaar (de 2 verdiepingen zijn bereikbaar met een grote personen/goederenlift), verwarmd en droog.

Tijdens kantooruren helpt onze medewerker je graag met het bepalen van de juiste grootte van unit. Korting mogelijk bij voorafbetaling van langere periodes.

Skwer Self Storage is beveiligd met camera's buiten en binnen, we hebben een alarm en er is beveiliging (door een bewakingsfirma van Centrum Zuid).

Skwer Self Storage is zeer flexibel: overeenkomsten zijn maandelijks opzegbaar.

ZEER GUNSTIGE LIGGING!
– Vlakbij afrit 29 van de E314, achter de mijnschachten en NAC
– Zijstraat van de Noord-Zuid-verbinding



"De veilige, geklimatiseerde opslagruimte is naar wens 7 dagen op 7 toegankelijk, 365 dagen per jaar. Hiervoor ontvang je een persoonlijke toegangscode.Er is constante videobewaking rond en in het gebouw. In elke unit is een branddetector voorzien.Zeer gunstige ligging, vlakbij E314 afrit 29 Houthalen-Helchteren achter de mijnschachten.Goederen handling is mogelijk.We beschikken over een vergaderruimte die onze klanten na afspraak gratis kunnen gebruiken. Koffie is ook gratis.Kom vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bekijken of voor een offerte."
Adres: Centrum Zuid 1790, 3530 Houthalen-Helchteren
Telefoonnummer: 011140014
Stad: Houthalen
Route: Centrum Zuid 1790
Postcode: 3530


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Self Storage prijzen, Kostprijs opslagruimte, Meubelopslag Limburg, Meubelen stockeren prijs
Recensies
Zeer tevreden van SKWER , 24/7 toegankelijk, met de auto zelfs binnen lossen en laden. Zeer proper
tevreden van de dienstverlening van skwer, vrijblijvend de mogelijke boxen kunnen bekijken en snel gebruik kunnen maken van de box. proper, heel toegankelijk en veilig! een aanrader!
Ruime tijd 5j een opslagplaats gehuurd bij hen... Zeer tevreden van. Alles is goed beveiligd daar. En passen zelfs alles heel graag aan indien je een grotere of kleinere plaats nodig hebt. Zeer vriendelijke en een top service...
Door concurrentie werd ik doorgestuurd naar Skwer en nog na sluitingsuren op een vrijdagavond professioneel uit de nood geholpen. En enkele uren later stonden mijn spullen perfect opgeborgen. Nogmaals een oprecht dankjewel voor de hulpvaardigheid en jullie professionalisme x
Wie een veilige tijdelijke opslagplaats nodig heeft voor zijn/haar spullen, is hier aan het juiste adres. Ook 's avonds voelde ik me er veilig door de goede verlichting en de poorten. Er staan diverse camera's en het personeel is goed bereikbaar tijdens de sluitingstijden van het kantoor. Voor mij 5/5!
Zeer vriendelijke en correcte service. Totaal niet opdringerig, verschillende units vrijblijvend mogen bekijken zodat ik een goed idee kon krijgen van welke ruimte ik effectief nodig had. De units en het gebouw zelf zijn zeer proper en verzorgd. De prijzen zijn ook zeer scherp en de ligging is echt ideaal zo dicht bij de E314, toppertje!
Zo moet het zijn een heel vriendelijke ontvangst met een duidelijk uitleg hoe het systeem werkt, zeer nette units alles piekfijn in orde. Deze mensen weten van aanpakken er is maar één adres en dat is Skwer.
Beste prijs, kwaliteit en service verhouding. Heb een 2-3 jaar gehuurd zonder problemen, alles is altijd op enkele uren geregeld, vragen staat vrij en je krijgt op alles een antwoord. Enorm tevreden en zal in de toekomst indien nodig weer voor Skwer kiezen.
Niet evident om te schrijven dat het super is .. vanaf moment één was er steeds een super advies en begeleiding..alles is haar fijn uitgelegd en de box was netjes ... zowel beide zaakvoerders waren en zin steeds attent vol niks vraag is teveel bij hun.. ik adviseer aan allén, hier uw betrouwbare en kostbare goederen in hun handen te leggen ik beveel deze aan ..
Een stockruimte huren ! Slechts één adres : "Skwer". Vriendelijke ontvangst, prima begeleiding, propere units, eigenlijk alles wat een klant mag verwachten. Zeker een aanrader. Lidya en Jaak
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid