facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SKODA Raes Oostende

SKODA Raes Oostende

Info

ŠKODA Raes Oostende is veel meer dan alleen een showroom van ŠKODA! Je kunt er ook lunchen, een koffie drinken, de krant lezen of werken. Iedereen welkom!

Geschiedenis

"De Showroom" is meer dan alleen een showroom van ŠKODA Raes!
Je kunt er terecht voor een koffie, een gezonde lunch, om te werken - free wifi uiteraard - of om de krant te lezen in onze living.

En wil je uitleg over één van onze wagens? Ook dat kan... :-)
Welkom vanaf 14 maart 2018...



"RAES Autogroep heet u van harte welkom in de officiële ŠKODA concessie in Oostende. U kunt bij ons terecht voor het onderhoud van uw wagen, of om een nieuwe ŠKODA aan te kopen."
Adres: Northlaan 13, 8400 Oostende, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 059 43 13 50
Stad: Oostende
Route: Northlaan 13
Postcode: 8400


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 12:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Raes tweedehands, Volkswagen Raes Oostende, Garage Raes Brugge, RAES stockwagens, Raes Volkswagen, Raes Oostkamp, Škoda Raes stockwagens, Garage Skoda Brugge
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf Beguin BVBA Autobedrijf Beguin BVBA 2 km Heel vriendelijke ontvangst, deskundige en eerlijke uitleg. Geen poespas.
Autobedrijf Geert Brackx Autobedrijf Geert Brackx 2 km Zeer goede service niks van te zeggen
Jaguar Land Rover Ter Steene Jaguar Land Rover Ter Steene 3 km Wanneer je 20 min in de showroom loopt en men je zelf niet aanspreekt. Het gaat dus t...
FordStore Oostende Unicars & Ford dealer Diksmuide Unicars FordStore Oostende Unicars & Ford dealer Dik... 3 km Vriendelijk en professioneel onthaal,luisterend oor naar onze vragen, goede service e...
Lotus-thierry Verhiest Lotus-thierry Verhiest 3 km Thierry Verhiest: zéér bekwaam , efficiënt, eerlijk en bovendien zéér vriendelijk! U...
Recensies
Ons compliment voor de wijze waarop wij werden geholpen door de afgevaardigden Nico Verburgh en Jari Gilliaert. Zij hebben van de verkoop van een Skoda een erezaak gemaakt en sieren hiermee de waarden die Raes Motoren nastreeft. We hopen in de toekomst verder op deze wijze te worden geholpen, zoals we dit in het verleden ook al jaren gewoon waren in de Raesfilialen in Brugge en Oostkamp. Een tevreden Ingrid en Reginald voor Materesta
Subliem geholpen door Tibo Dewitte bij het kiezen van mijn auto. Goed advies, heel snelle service en een goede communicatie. 6 sterren moest het kunnen!
Topservice! Vandaag kwam mijn onderplaat door de storm los. Gelukkig heeft Raes het probleem daar heel snel verholpen. Dikke pluim - uitermate tevreden!
Een bezoek aan de fitnesszaal in de Northlaan, was de aanleiding tot een bezoek aan de Skoda Showroom aan de overkant. En dit onverwacht bezoek was meteen zelf de aanleiding tot de aankoop van een Skoda Octavia Combi G-Tec een week later. Op de levering van de wagen is het nog wat wachten, maar nu al kunnen we zeggen dat we bij de aankoop zeer deskundig geholpen en geadviseerd werden door Florian Boyen. Geen gladde vekoopsprietpraat, maar een zeer transparante uitleg op al onze vragen. De aankoop van onze wagen is bij Skoda Raes in Oostende onder een zeer mooi gesternte begonnen.
Via deze weg willen we Skoda Raes, en in het bijzonder Florian Boyen bedanken voor de Superbe service en persoonlijke begeleiding in de aankoop van onze nieuwe Octavia berline! Ook na de verkoop appreciëren we enorm de geleverde hulp en uitleg. Zeer zeker een aan te bevelen Showroom!
Een simpele vraag omtrent overname van onze huidige Skoda heeft uiteindelijk geleid tot aankoop van een nieuwer model. Geen opdringerig gedoe, zeer correct en geen prietpraat. Florian Boyen heeft een zeer goede product kennis en is steeds bereid te helpen naar een passende wagen volgens je budget => Top ! Ook de collega's zoals Liesbeth & Bart mogen vernoemd worden. Leuke vibe in die "Pop up Skoda"
Graag melden we u dat door toedoen van uw commercieel adviseur, Florian Boyen, het kopen van onze SKODA KODIAQ een plezier was. Hij heeft ons, op een aangename en begrijpelijke manier de argumenten om een SKODA te kopen aangebracht. De administratieve rompslomp heeft hij met de glimlach voor ons in orde gebracht. Daar onze vorige wagen defect was op de dag van de ondertekening van het aankoopcontract, heeft hij ons met raad en daad bijgestaan om een gunstige oplossing te vinden. Dank je Florian!
Hele goede ontvangst en uitleg over het aanbod van wagens.
Tof concept. Vriendelijk onthaald en goed geholpen door verkoper Florian Boyen bij de aankoop van mij Skoda Fabia combi. Ook de naverkoop verloopt zeer vlot.
we zijn heel tevreden alles werd besproken naar onze noden en wensen we hebben een super begeleiding gehad naar de keuze van onze wagen klantvriendelijk 1ste klas we hadden dan ook een top verkoper florian boyen hij maakte er niet van om beetje langer te moeten wachten bedankt voor de goede service : en onze mooie wagen natuurlijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid