facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Skiworld.be

Skiworld.be

Info

Skiworld biedt skivakanties aan naar de populairste skigebieden van Europa. Onze skivakanties onderscheiden zich door de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Welke skivakantie u ook uitzoekt: bij Skiworld zit u altijd goed !



"Skiworld biedt skivakanties aan naar de populairste skigebieden van Europa. Onze skivakanties onderscheiden zich door de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. U kunt bij ons zowel terecht voor all-inclusive skivakanties van een ruime week, alsook een miniskivakantie of short ski. Daarbij kunt u kiezen of u met eigen vervoer of onze luxe bussen richting uw skibestemming reist.Welke skivakantie u ook uitzoekt: bij Skiworld zit u altijd goed !"
Adres:
Telefoonnummer: +3238251410
Stad: Wilrijk


Recensies
Opgelet, deze organisatie komt hun gemaakte beloftes uit de offerte niet na. Net voor vertrek passen ze de voorwaarden en afspraken aan. Deze organisatie lijkt op het eerste zicht goedkoop maar alles samen ben je beter elders af. Zeker met een grote groep.
Wat we nu meemaken is onaanvaardbaar, gaan al meer dan 15j met dezelfde groep op reis met skiworld en weten dat we niet veel moeten verwachten maar dit is echt beneden alle peil , en we zijn hier nog maar , meeste is stuk , geen bier , koud eten enz…. Wordt verkocht als vol pension en is met moeite half pension waard , de negatieve punten zijn niet bij te houden , zelf drank gekocht in winkel omdat ze ons niet kunnen bedienen en gaan nu nog vertellen dat we moeten bij hen kopen !!! Nooit meer !!!!
Deze maatschappij is voor geen haar te vertrouwen. Bij annulatie zie je je geld nooit terug, want ze hebben geen reserves. Het personeel is zeer slecht betaald en behandeld. Als je het risico wil lopen een nare vakantie te beleven, moet je zeker bij Skiworld boeken.
Een zeer leuke ervaring gehad in Alpe d’huez in hotel le beau site in Auris. Een zeer behulpzaam koppel met vriendelijk personeel die sinds kort dit hotel uitbaat.
De laatste 5 jaren ben ik 7 x met Skiworld vertrokken en ben nu bezig met de boeking voor maart 22. De organisatie en het personeel kan ik alleen omschrijven als vriendelijk en behulpzaam. Aangezien ik alleen reis, kwam het voor mij goed uit om met hun bus te reizen, wat ook altijd vlekkeloos is verlopen. Prijs/kwaliteit is zeker meer dan goed en ik blijf ook klant voor de volgende jaren. Dat er door Corona wat problemen zijn ontstaan, kan best, maar volgens mij is dit niet te wijten aan slechte wil van de organisatie. Iedereen doet zo veel mogelijk zijn best, maar we hebben niet alles zelf in handen. Als ex-Hotelier kan ik bepaalde frustraties begrijpen, maar wil ook even aandacht vragen voor de problemen waarmee een organisator kan worden geconfronteerd. Zelf heb ik nooit enige reden voor discussie gehad.Service: Groepsrondreizen
Bezorgd eerlijke en heerlijke diensten qua skisport en busreizen en hun hotels
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid