facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Skinzgold

Skinzgold

Info

Stop wishing you had great skin and get it!Patented technology, personalised and painless, non-invasive treatment #antiage #personalisedcocktails



"SKINZGLOW is de ultieme en unieke huid verbeterende behandeling om je huid te transformeren van een doffe, dulle en verslapte huid met open poriën en vervelende vlekjes, naar een stralende frisse en egale huid met merkbare verbetering in textuur, elasticiteit en een frisse gezonde glow.Enkel via afspraak."
Adres:
Stad: Limburg



op zoek naar gerelateerd: Kosmetikstudio Limburg, Microneedling Limburg, Gesichtsbehandlung Limburg, Naturkosmetik Limburg, Kryolipolyse Limburg, Microdermabrasion Limburg, Aesthetic Concepts, Botox Limburg
Recensies
Ik heb onlangs een behandeling gehad bij Audry en ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk was van haar vaardigheden, professionaliteit, openheid, eerlijkheid en vriendelijkheid. Audry nam de tijd om mijn huidprofiel te bepalen en de juiste producten te kiezen voor mijn behandeling. Ze legde alles duidelijk uit en stelde me op mijn gemak voordat de behandeling begon. Ik was erg onder de indruk van de 'skinzglow met micro-infusie' behandeling. Het is een zachte behandeling die geen huidbeschadigingen veroorzaakt en oa. bestaat uit een reiniging, milde scrub, serummicro-infusie en verzorging. De behandeling was pijnloos en, zoals beloofd, waren er geen wondjes! Audry's gouden vingertjes waren zeker magisch en ik waardeerde haar gedetailleerde uitleg bij elke stap van de behandeling. Dit gaf me vertrouwen dat ze precies wist wat ze deed en dat ik in goede handen was. Ze gaf me het gevoel dat ze echt om mijn huid gaf. Na de behandeling kon ik meteen het centrum in en mijn huid zag er rijker en strakker uit. Ik beveel deze praktijk absoluut aan!
Mijn eerste Skinzglow behandeling gehad enkele dagen geleden. Na het intakegesprek een pijnloze en aangepaste behandeling gehad a.d.h.v mijn huid. Vanaf het eerste moment na de behandeling al een groot verschil! Mijn grove poriën sterk verminderd, een mooie glow en ondanks de veelzijdige behandeling, geen enkele roodheid of droge huid achteraf Ik ben alvast benieuwd naar het eindresultaat! Voor herhaling vatbaar
Ik heb een zeer hartelijk ontvangst gehad. Mijn eerste Skinzglow behandeling was een succes. Vanaf het eerste moment al direct een groot verschil! Mijn grove poriën waren sterk verminderd, huid was strakker en met een mooie glow, Ik ben alvast benieuwd naar het volgend eindresultaat!.
Tijdens de gezellige babbel op de intake, werd bepaald voor welke behandeling we zouden gaan. Na de gelaatsverzorging voelde mijn huid straks en gehydrateerd, ook kreeg ik een zeer deskundige uitleg van de gebruikte producten! Een echte aanrader! Mijn afspraken voor het komende jaar zijn alvast geboekt!
Voor mij een eerste keer dat ik een huidverbeterende behandeling boekte. Mijn huid voelde elastisch en fris. En met een gezonde Glow!zeer content. Een aanrader, ook voor mannen!
Ik ben er al jarenlang klant. Met de Skinzglow behandeling heb ik een jongere , strakkere en frissere uitstraling. Zelfs couperose is zichtbaar verminderd! Het voordeel van deze pijnloze behandelingen : als je buitenkomt hoef je je gezicht niet te verstoppen ,je ziet er dadelijk erg goed uit. Ik heb een eindeloos vertrouwen in de vakkennis van Audry !
Supertevreden door warme ontvangst en topbehandelingen van Audry. Ze heeft voor elk huidprobleem een oplossing. Nieuwe behandelingen van Skinzglow zijn super en gaan zeer lang mee. Ga met heel goed gevoel weg en kom supergraag terug. Dankjewel lieve Audry.
Ik heb een maand geleden een skinzglow behandeling gehad, mijn huid is sinds toen nog nooit zo egaal geweest. Het was een super ervaring, super goede begeleiding, een aangename behandeling! Ik dacht dat de behandeling pijnlijk zou zijn maar het was heel rust gevend! Ik raad zeker aan om eens te gaan.
Ik had fijne rimpeltjes in het gezicht, deze zijn met hun nieuwe methode goed verdwenen! Het voelt gewoon frisser en strakker. Ook zeer hartelijk ontvangst door Audry, volgende afspraken staan ingepland!
Wauw!!!!! Mijn eerste skinzglow behandeling gehad en het gaat zeker niet de laatste zijn. Wat een geweldig resultaat na de behandeling. Super benieuwd naar het uiteindelijke resultaat de komende 10-15 dagen. Ik ben fan!!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid