facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Skins-n-Colours

Info

Find your items for your fashion looks or for your beautiful home for the lifestyle that you deserve at Skins-n-Colours!

Adres:
Telefoonnummer: +32494478647
Stad: Meerdonk



op zoek naar gerelateerd: Plesk client
Recensies
Persoonlijk advies, begripvol en professioneel. Dringen zich zeker niet op. Zo meldde ik later terug te komen na de parfum op mijzelf te spuiten. Dit om te testen of hij me wel ging. Dit was geen enkel probleem. Hun kennis over de producten is tevens zeer goed! Een zaak die een hele hoop zeldzame parfums in aanbieding heeft.
Hallo, het is onmogelijk om via de website te bestellen, vraagt elke keer opnieuw om gegevens in te vullen als ik op afrekenen klik
Ik heb al jaren last van migraine bij bepaalde geuren. De medewerkster Sofie Gistelinck heeft mij hierbij excellent geholpen en geuren gevonden waarop ik niet slecht op reageer. Deze juffrouw verdient een dikke pluim omdat zij heel goed weet waarover ze spreekt en een krak is in haar vak. Heel professioneel en begripvol. Zulke bekwame verkopers kom je nog bitter weinig tegen! Dank je
De twee jonge vrouwen die bij Skins Gent werken hebben me zo ontzettend goed geholpen. Hun kennis over de geuren en wat bij mij zou passen op basis van een enkel parfum wat ik graag draag is heel indrukwekkend. Ze zijn relaxt en niet opdringend. Zo’n fijne winkelervaring!
Heel vriendelijk, goede kennis van de producten en enorm behulpzaam, je kan hier op je gemak en in alle rust eens rondkijken alvorens je keuze te maken, een dikke pluim voor Margot die ons enorm aangenaam verrast heeft met haar kennis. Ze weet ook perfect waar je naar op zoek bent, heel tevreden van de hele winkelervaring, Skins Gent jullie zijn toppers!
Altijd leuk om de Skin Cosmetics winkel in Gent te bezoeken. Mijn favoriete winkel voor allerhande cosmetica. Je kan altijd rekenen op professioneel advies van Margot of Sofie.
Supermooie winkel! Goede merken, ook eens iets anders, unieke items en topmake-up zoals Laura Mercier. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel!! Ik wou een tinted moisturizer, de verkoopster bracht deze aan op mijn huid om de kleur te testen maar deze was niet meer op voorraad. Ze heeft hem voor mij besteld wordt aan huis geleverd! en een testertje gemaakt zodat ik toch al enkele dagen toekwam! Dat is service, en allemaal met de glimlach! Mij zien ze hier nog terug!
Wat een winkel ! Ik ging er binnen om zeg maar “te exploreren” en tot mijn grote verrassing was dat een echte ervaring. De dame die me verder geholpen heeft was uiterst vriendelijk, professioneel en gaf me alle relevante uitleg over het wel brede gamma aan heerlijke geuren en andere cosmetica artikelen. Men is er zeker niet opdringerig, integendeel. De meeste cosmetica artikelen en vooral de minder bekende parfums zijn uniek in hun genre, niet overal verkrijgbaar, en dus ook met een eerder hoog prijskaartje. Maar dat betaal ik graag voor een goed parfum dat bovendien nog eens heel lang aanhoudt en dus ook veel duurzamer is. Zeker eens binnen gaan, het is er mooi en je wordt er zeer vakkundig verder geholpen zonder enige aankoopverplichting. Graag 5 sterren !
Ik wilde een geurkaars van 60€ ruilen voor een andere geur, maar dat mocht niet van de zaakvoerster. Het product en de verpakking was nochtans niet beschadigd. Enkel een plastic folie rondom de doos was geopend, maar zoiets lijkt mij zeer makkelijk vervangbaar. Ik kocht er al meerdere geurkaarsen, maar nu ga ik er niet meer terug.
Supervriendelijk personeel, de vrouw die me heeft geholpen was superoprecht en nam de tijd om me te helpen. Naar huis met !eindelijk! de goede foundation en een glimach! : Zeker een bezoekje waard. Ik kom terug! X
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid