facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ski-Xpert

Ski-Xpert

Info

Ski-Xpert geeft kwaliteitsvolle skitrainingen aan skiërs die een diploma skileraar willen halen en gediplomeerde leraren die hun niveau willen opkrikken.



"Ski-Xpert is een skiclub die technische trainingen aanbied om van goeie skiërs Xpert-skiërs te maken. High performance skiing met de ultieme carve-bochten is de droom waar zij met u naartoe werken. Zij vormen de brug tussen de gepassioneerde skiër en opleidingscursussen. Voor skiles, de beste skileraar, skiën voor kinderen, skitraining, skitechnieken, technische ski trainingen, opfris skitechniek en het leren skiën uw adres. Goed bereikbaar in Lokeren, en met een breed aanbod stellen wij een aantal diensten graag aan u voor."
Adres:
Telefoonnummer: 0486/99.22.40
Stad: Lokeren



op zoek naar gerelateerd: Opfrissing skien
Recensies
Ideaal als voorbereiding op toelatingstest en voorbereiding op een diploma als initiator, instructeur of skileraar. Kleine groepen , professionele aanpak door sneeuwsport Vlaanderen docent en gediplomeerde ski leraars. Vaste trainingen op vrijdagavond en zaterdag. Mogelijkheden privé op afspraak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid