facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sjokolat

Sjokolat

Info

High-quality contemporary chocolates made according to absolute authentic artisanal traditions using only natural ingredients. It's all about the flavour!

Geschiedenis

High-quality contemporary chocolates made according to absolute authentic artisanal traditions using only natural ingredients. This means: no preservatives, no artificial additives or colouring agents. It's all about the flavour!



"SJOKOLAT offers a large collection of contemporary chocolates, truffles, and chocolate bars in a huge variety of flavors. From all-time favorites like a rich salty butter caramel to tempting ganaches with an infusion of flowers, spices or fruit.All chocolates are handmade according to absolute artisanal traditions using only the finest natural ingredients. Our philosophy: less sugar and more flavor. It's all about quality!SJOKOLAT is also recognized seller of the local specialty "Antwerp Hands"We invite you to browse through our online store and shop with confidence. But of course, you are always more than welcome to visit our shop in Antwerp, where you can experience the fabulous smell of real chocolate."
Adres: Hoogstraat 33, 2000 Antwerpen
Telefoonnummer: +3238080449
Stad: Antwerp
Route: Hoogstraat 33
Postcode: 2000


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: sjokolat boom, antwerp chocolate store, sjokelat, pralines brussel, chocolatier antwerpen, chocolade online, chocoladefabriek antwerpen, rondleiding chocoladefabriek antwerpen
Recensies
Ik heb een paasei besteld en aan huis geleverd. Het was zooooo lekker. Tijdens de quarantaine ook een doos met bloemen sjokolat als cadeau aan mijn schoonzus gegeven en zij vond het ook heerlijk.
Pas op! De chocolaterie is zo smal dat je er zo voorbij loopt en dat zou toch echt zonde zijn. Bij dit bescheiden duo chocolatiers moet je niet zijn om pralines te kopen in de vorm van paardenkoppen, noten of ananassen. Het zijn bijna allemaal verkleinde suikerklontjes met bovenop een versiering die aangeeft wat er in zit. Klein, dus kan je wat meer smaken proeven, klassiek, meer gedurfd modern, bloemig of kruidig, mmm. En dan zo een keuze in de chocoladetruffels. Niet echt mijn ding maar ik heb er al veel mensen heel blij mee gemaakt. Ik woon in de buurt. In een straal van 250 m zijn er een tiental praline-winkels, sommige met een heel grote reputatie. Ik heb een ruime keuze maar als ik een cadeau nodig heb voor een echte chocoladekenner dan twijfel ik nooit waar te kopen. De diepe chocoladesmaak van de Sjokolat-producten wordt nergens geëvenaard. En dat ze minder zoet en dus gezonder zijn is mooi meegenomen.
Wauw! Ik ben heel kritisch op chocolade maar hier zijn de smaken zo puur en intens dat ik spijt heb dat ik niet meer heb gekocht. Pralines met viooltjes, kaneel en thee zijn mijn favoriet. De kinderen genieten van hun plakken chocolade met fruit, noten en bloemen.
Heerlijke bonbons en vriendelijk geholpen, wel wat aan de dure kant en het personeel was even niet aanwezig terwijl ze wel open zouden zijn.
Tina was erg behulpzaam! Bedankt Tina groetjes uit Amsterdam
Lekkere pralines, maar niet wow
Vriendelijke dame maar wel een beetje zenuwachtig.
Heerlijke chocola. Speciaal ook de chocoladeplakken
Lekker, kwaliteitsvo en originele creaties
Erg veel keuze allemaal heerlijk
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Sjokolat met het openbaar vervoer


Antwerpen Keerlus Groenplaats 200 meter
7
Antwerpen Groenplaats 230 meter
180
181
182
183
22
Antwerpen Groenplaats 230 meter
4
Antwerpen Groenplaats 260 meter
4
7
Antwerpen Groenplaats Metro 260 meter
15
3
5
9

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid