facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sjerk Slagmolen Wooninrichters België

Sjerk Slagmolen Wooninrichters België

Info

Sjerk Slagmolen Wooninrichters. Tapijt, Luxe vinyl vloeren, Vinyl, Laminaat, Parket, Zonwering en Gordijnen. Pracht collectie van vloer en raamdecoratie.

Adres:
Telefoonnummer: +32(0)36585853
Stad: Stabroek



op zoek naar gerelateerd: Sjerk Slagmolen Review
Recensies
Wij hebben onze trap laten stofferen door Sjek Slagmolen. Het resultaat is verbluffend mooi en het is ons 200% meegevallen. Die mensen kennen hun vak en het was snel en helemaal volgens afspraak uitgevoerd. Dit bedrijf is echt een aanrader: zij zullen u niet teleurstellen!
Ik zou nooit maar dan ook nooit meer een vloer of iets ander bestellen daar veel te duur en die sjerk is echt een afzetter zeg. Mensen kijk verder kwalitatief slecht maar peper duur. De S van Slecht
Na enkele keren contact te nemen, geen antwoord meer..pvc is slecht gelegd en ook scheuren in het pvc....stoffeerder kon hier niks aan doen, hij was alleen en zouden met 2en komen ,maar dan toch niet meer reageren op de mailtjes...slechte zaak mensen, ik raad dit bedrijf niet meer aan.....
Vloer in de woonkamer is goed gelegd, maar de planning en communicatie was echt slecht. Wij besluiten onze trap niet te laten stofferen daar.
Super tevreden! We hebben vorige week onze vaste en zoldertrap + overloop laten bekleden met vloerbedekking. Keurig gedaan. Vandaag 5 houten jaloezie laten plaatsen en ook keurig!! Personeel heel vriendelijk en geïnteresseerd complimenten hiervoor!
Wij hebben een pvc vloer laten leggen door Sjerk Slagmolen en alles is precies volgens afspraak op tijd geleverd en gelegd, een zaak die ik iedereen kan aanbevelen, top.
2 trappen bekleed. Zoldertrap netjes gedaan. Helaas de andere trap door tijdsdruk slordig afgewerkt. Zijkanten rafelen ook flink.
Tijdje geleden mijn trappen door Sjerk Slagmolen laten bedekken. Kundig advies, vlot een afspraak en een goede prijs. Binnen een dag waren mijn beide trappen af, top service!
Fijne winkel met voldoende uitleg over wat je wilt . Anco heeft bij ons een PVC vloer gelegd, daar is niets op aan te merken. Als we nog iets willen leggen, gaan we weer naar deze zaak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid