facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SJB Zonhoven

SJB Zonhoven

Info

Sint-Jan Berchmansinstituut Zonhoven
Onderwijsinstelling voor secundair onderwijs tweede en derde graad



"SJB Zonhoven staat voor ...de sleutel op de toekomst van de jongeren:met een brede vorming op vlak van leren, maar ook van levenvoor ‘straks’ maar zeker ook voor ‘morgen’met geboden kansen in de groei naar volwassenheidvanuit een duurzame kijk op levenslang leren"
Adres: Kleine Hemmenweg 4a, 3520 Zonhoven
Telefoonnummer: 011 55 99 90
Stad: Zonhoven
Route: Kleine Hemmenweg 4a
Postcode: 3520



op zoek naar gerelateerd: Leerkrachten SJB Zonhoven, Smartschool sjb zonhoven login, SJB Zonhoven klasfoto's, VMS Zonhoven, Facebook SJB Zonhoven, Sjb Zonhoven vacatures, SJB Zonhoven studierichtingen, SJB Genk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VMS - Vrije Middenschool Zonhoven VMS - Vrije Middenschool Zonhoven 600 meter Vriendelijke leerkrachten en nog een echte Middenschool. Aanrader voor uw Kids!
Recensies
Ik ben vanaf vandaag een oudleerling van SJB. Ik kan maar 1 ding zeggen, super school! Werd altijd goed opgevangen als ik ergens mee zat en heel warme leerkrachten waar je altijd bij terecht kunt bedankt voor de leuke jaren!
De resultaten zijn bekend voor dit schooljaar 2021 / 22 . Er zijn klassen waar 20 van de 24 een c attest hebben grkregen ! De eerste reactie zou zijn niet genoeg hun best gedaan maar na wat zoeken en vragen komt er 1 anrwoord terug de LEERKRACHTEN EN DIRECTIE zijn onbekwaam om les te geven ze gedragen zich als dat ze GOD in persoon zelf zijn . De frankrijk reis is een mooi president , er zijn begleiders mee geweest die emotioneel een vrak waren . Er was zelf 1 juf die niets anders als janken deed en zulke mensen moeten dan kinderen les geven ????? Ik kan alleen maar vaststellen dat deze school een volledige doorlichting moet krijgen van de juiste instanties.
Level frans is zo moeilijk dat ik teelbalkanker kreeg.
Wilde eigenlijk geen ster geven. Ivm coronabesmettingen word alles stil gezwegen. Zowel naar leerlingen als naar ouders. Hou kan het zijn dat er 8 leerkrachten in quarantaine geplaatst worden en geen leerlingen? Ook komt de communicatie pas na het bellen naar school. De directie krijgen we al helemaal niet aan telefoon, en durf geen kritische vragen stellen via smartschool, want dan ben je niet tot rede vatbaar en willen ze geen persoonlijke afspraak meer. Als ouder heb je volgens mij nog steeds het recht om je kind haar resultaten en gezondheid op te volgen. Nee, dat is je plicht als ouder. Pesters worden niet aangepakt, enkel de gepeste personen worden nog dieper geduwd. NEE, zeker geen aanrader.
Ik zat op deze school ten tijden van Jan Steegmans als directeur. Hij kende elke leerling persoonlijk, en was voor velen een vertrouwenspersoon. 'Naar de directeur gaan' had in deze school een hele andere betekenis. Samen met een team van leerkrachten die meer van zichzelf gaven dan nodig was deze school voor velen een thuishaven. Door de betrokkenheid van de directeur en leerkrachten werd iedereen geprezen om hun diversiteit ipv gepest. Vaak werden de talenten vd leerlingen ten volste benut en gevoed tijdens speciale projecten en naschoolse activiteiten. Deze school voelde een beetje als een familie. Dit wilde niet zeggen dat alles simpel werd gemaakt qua leerstof. De mentaliteit van de directeur en de leerkrachten zorgde ervoor dat je als leerling extra je best wou doen. Als review kan ik enkel bedenken dat sinds het vertrek van de vorige directeur dezelfde waarden zullen gehanteerd blijven. Ik kende Veronique Hubert nog als leerkracht en zij was in de tijd een onmisbare kracht in het SJB.
Zeer goede school. Streng.
Is een goede school
Opleidingsplaats voor de jongeren.
Ik hou van deze school, het is zo goed dat ik er zo dol op ben ja
vlieg hoog‍
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid