facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sjalot en Schanul

Sjalot en Schanul

Info

Vers en gezond

Geschiedenis

Laat je door ons verwennen met die typische zuiderse mediterrane invloeden in combinatie met al het gezonde en rijke van verse groenten, iedere dag opnieuw.



"Laat je door ons verwennen met typische Zuiderse mediterrane invloeden in combinatie met al het gezonde en rijke van verse groenten, iedere dag opnieuw."
Adres: Oude Beurs 12, 2000 Antwerpen
Telefoonnummer: 032338875
Stad: Antwerp
Route: Oude Beurs 12
Postcode: 2000


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: sjalot en schanul facebook, restaurant oude beurs antwerpen, sjalot en schanul openingstijden, restaurant hofstraat antwerpen, restaurant antwerpen, restaurants kaasrui antwerpen, schanul betekenis, restaurant grote markt antwerpen
Recensies
Super lekker, en gezellig gegeten. Een eerlijk stukje vlees, met verse rauwe witlof salade, en gebakken aardappeltjes. Vlotte, gastvrije en vriendelijke bediening. Voelde me écht op m'n gemak. Last but not least, goede muziek!‍ Madonna, Cher, Céline Dion....als ik me niet vergist heb, Barbra Streisand enz. Genoten en ik kom zeker terug! Mercikes!!!!
Halleluja voor de Pasta Bizou. Eerlijke keuken, zeer ruime pasta schotel in een ontzettend aangenaam kader. Een top restaurantje met geweldig koks. Een aanrader in Antwerpen. Hier komen we zeker nog terug.
Het eten is er altijd zeer lekker en heeft een huiselijk tintje doordat er geen frietjes maar gebakken aardappeltjes geserveerd worden. Ongedwongen sfeer met vriendelijke bediening. Open keuken. Zitplaatsen beneden en boven en ook buiten bij mooi weer. Bekend in de holebigemeenschap. Meestal goed volzet dus best op voorhand reserveren.
Wij zijn regelmatige gasten in dit gezellige etablissement, dankzij de uitgebreide kaart met originele gerechten. Of men nu een warme schotel, een salade of een pasta wenst, alle borden bevatten een overvloed aan verse groenten en een funky twist. Geen 'platgetreden paden' in dit restaurant. Het is er bijna altijd lekker druk maar nooit stress, we worden steeds ontvangen met een big smile.
This is the place! De kaart is even verrassend als origineel. Van salades, pasta's tot heerlijke steakgerechten met de onnavolgbare 'gebakken patatjes'. De wijnen zijn vernieuwend. Probeer zeker de 'P' Pio del Ramo - Crianza. En, 'de meisjes' zijn ongelooflijk vriendelijk waardoor de bediening top is. Laat mij weten wat jullie ervan denken aub. Philip
No nonsense, gewoon zeer lekker en vers! Denk aan pasta's, salades en een aantal gerechten met een filet mignon, met gebakken patatjes zoals ze moeten zijn. Deze dames kunnen koken, en dat zie je als je er regelmatig komt, zeer veel vaste eters.
Heel fijn restaurant, mooi en met stijl bemeubeld. Geschikt voor diner, de prijzen zijn gemiddeld. Je mag er niet maar thee drinken, dat is de officiele positie van management, het is geen cafe. Vind ik zelf jammer.
Heel gezellig. Lekkere, originele en gezonde gerechten voor een eerlijke prijs. Alles is vers en de bediening is super.
Heel leuk restaurant, toffe dames, eem het eten is heel erg goed bereid en smakelijk... fijn er geweest te zijn!
Leuk restaurant, gezellig tijdloos interieur, lekkere kaart, originele gerechten met zeer veel keuze aan slaatjes.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Sjalot en Schanul. Oude Beurs 12 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Sjalot en Schanul adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Sjalot en Schanul. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Sjalot en Schanul delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid