facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sixt autoverhuur / location de voitures

Sixt autoverhuur / location de voitures

Geschiedenis

Sixt Autoverhuur Gent ligt enkele minuten lopen van het centraal station. U kunt makkelijk een auto huren om de stad of omgeving te verkennen. Wilt u liever een compacte auto of een luxere wagen? U kunt bij Sixt uw voorkeur aangeven. Zo kunt u als klant snel op weg met een auto die aan uw wensen voldoet. Onze desk medewerkers wensen u van harte welkom in vestiging Gent!

Adres: Kortrijksesteenweg 1127c, 9051 Gent
Telefoonnummer: +3270225800
Stad: Ghent
Route: Kortrijksesteenweg 1127c
Postcode: 9051


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 19:00
Dinsdag: 08:00 - 19:00
Woensdag: 08:00 - 19:00
Donderdag: 08:00 - 19:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00
Zaterdag: 08:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Rent a Car Gent vliegtuiglaan, Autoverhuur Gent, Rent A Car gent adres, SIXT auto huren, Klachten Sixt autoverhuur, SIXT be, Sixt annuleren, SIXT Assistance
Recensies
Zeer behulpzaam, duidelijke info. Goede auto, geen problemen gehad.
Grote oplichters alle tijden! Elke dag gaat er nog geld weg van m'n visa! Op email geen antwoord, bestanden krijgen jullie zogezegd niet open! Waarborg? Nog steeds niet terug! HUUR GEEN WAGEN BIJ SIXT! GROTE BEDRIEGERS!
Ik huurde een bestelwagen voor ongeveer 3,5 uren op vrijdag 14/08/2020. Ik dacht alles was in orde, totdat ik de factuur kreeg. Toen ik de wagen inleverde, vraagden de medewerkers mij om de sleutel van de wagen in de metalen bus buiten de winkel te zetten. Het was rond 15u15, maar ze hebben alleen maar om 17u42 de sleutel in de bus genomen. Ik kreeg dan een 65 € duurder factuur, omdat ze me vereisten, voor de uren buiten de overeengekomene huurperiode te betalen, ofschoon de wagen niet meer in mijn bezit was. De wagen was trouwens in perfecte conditie zoals dezelfde factuur bewijst; bovendien had ik al allerlei extra verzekeringen toegevoegd. Ik probeerde daarna meerdere keren telefonisch en via email contact op te nemen met de klantendienst. Niemand ooit antwoordde.
2de verhuur verliep iets minder soepel. kreeg de bestelwagen niet volgetankt mee, dus ik heb enkel bijgetankt wat ik opgeren heb, aangezien ik niet wil betalen voor diesel die niet opgereden heb. heb bij het instappen direct een foto getrokken, toen ik terug kwam met de wagen was er niemand meer. bestelwagen ook een uur te vroeg terug dus in orde denk je dan, sleutel in key box. sixt op de hoogte gesteld van het diesel probleem met foto, omdat ik weet dat als je die niet volgetankt terug brengt je een serieuze meerkost gaat betalen. alles was in orde en dan krijg ik de factuur mocht ik ineens 51euro extra betalen voor het niet voltanken van het voertuig. dus was toch redelijk boos omwille vazzn het feit dat alles in orde was. nu hebben ze het rechtgezet maar nog steeds geen centen terug gezien.
Heel wrange nasmaak... Bestelwagen niet proper, bleutooth connectie werkte niet en tot overmaat van ramp leek de dop van de brandstoftank vacuüm gezogen waardoor deze er onmogelijk uit te krijgen was. Op alle mogelijke manieren Sixt proberen bereiken, ook dagen nadien maar nooit iemand te pakken gekregen. Uiteindelijk de factuur gekregen en €200 ! extra moeten betalen..
Blijf hier weg en ga naar Dockx iets verder in de straat. Ze hebben mij 3x het overeengekomen bedrag aangerekend en negeren sindsdien al mijn mails en berichten.
gewoon bod en onvriendelijk, bij het terugbrengen van de auto op zaterdag zijn ze door corona niet open????? toch bijkomende dagen aangerekend met als uitleg: dat ze niet weten hoe laat we de auto terug is, en dan staat er toch op de factuur, teruggebracht om 10h28 wat ook is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! + factuur gevraagd op de firma en bij ontvangst, via mail, factuur toch niet opgemaakt op de correcte naam, email gestuurd, 7 dagen geleden, en nog steeds geen antwoord, want als je belt een 20 min voor sluitingsuur is er al niemand, en dan moet je naar een centrale bellen wij jij nog eens mag opdraaien voor kosten van het gesprek 0.3 c per min Sixt SInt-Denijs Westrem is eigenlijk 1 ster teveel, zo een verhuurkantoor zou eigenlijk direct moeten worden gesloten, voor bedrieglijke praktijken
Heel tevreden over de service. Huurde 2 weken een auto en alles ging zeer vlot, zowel bij het ophalen als het inleveren. De waarborg werd binnen de 2 dagen teruggestort. Ook was er een probleem met mijn kredietkaart maar gelukkig kon ik voor die klasse van auto betalen met een maestro kaart dus dit verliep heel vlot.
Over het algemeen tevreden over de vlotte service en prijzen. Sixt is één van de weinige met 0 franchise bij een omnium voor een schappelijke prijs. 2 minpuntjes: 1/ de bestelwagen was bij aflevering heel vuil zowel binnen corona?!! als buiten. Hoeft voor mij niet perfect te zijn maar vol stof, vuil en kroonkurkjes van Jupiler, veel vliegen aan de voorkant + ruit. We waren genoodzaakt de wagen te reinigen alvorens het vertrek 5u30 's ochtends in een self carwash onnodige extra kost. Uiteraard hebben we voor aflevering aan Sixt terug de wagen vanbinnen en vanbuiten gekuist incl cockpitspray uit respect voor de volgende. 2/ enkele mails gestuurd, nooit beantwoord van Sixt uit. Dit o.a. wanneer ik er om kwam en schade die niet vermeld stond maar wel aanwezig was. Op zich geen ramp maar een bevestiging als communicatie is altijd wel gepast Ook telefonisch op het betaalnummer nooit 2x niet binnen geraakt. Mogelijks hebben de corona-maatregelingen daar mee te maken maar dit is toch jammer. Ik herhaal over het algemeen wel tevreden met onze 1e ervaring bij Sixt.
De wagen teruggebracht ruim voor afgesproken tijdstip door sleutel in de bus te steken zoals opgedragen maar er werd extra aangerekend wegens zogezegd te laat. Ik moest nadien zelf bewijsmateriaal aanleveren om te bewijzen dat ik de sleutel voor 18u in de bus had gestoken. Klantendienst gebeld ivm vraag over laadklep. Eerste maal hing die op, tweede maal gaf die mij een ander telefoonnummer om naar te bellen, wat dan hetzelfde nummer bleek te zijn. Klantendienst kon mij niet uitleggen hoe de laadklep werkte. Ik heb het op youtube moeten opzoeken.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Sixt autoverhuur / location de voitures.

Ghent autoverhuur

openingstijden, locatie, vervoer. Kortrijksesteenweg 1127c kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Sixt autoverhuur / location de voitures adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Sixt autoverhuur / location de voitures. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Sixt autoverhuur / location de voitures delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Algemene Depannage Botterman Algemene Depannage Botterman 802 meter Perfecte service, professionele mensen een aanrader voor iedereen
Partago Partago 5 km Goeie deelauto-organisatie enkel gericht op elektrisch delen. Prijzen zijn fair en ze...
Rentycar Rentycar 5 km Fictief bedrijf voor ArteveldeHogeschool - Taak copywriting CV2
Ecomobiliteit Gent VZW Ecomobiliteit Gent VZW 5 km Voor elke vervoersbehoefte een passend elektrisch vervoersmiddel ter uwer beschikking...
Dégage Dégage 6 km Prima service en goede deelwagens!
BattMobiel BattMobiel 8 km Super diverse vloot, leuke vlotte service en goede kwaliteit van wagens. Ook niet Bat...
Wijzijnopreis Wijzijnopreis 18 km Wij hebben ontzettend genoten van het gebruik van de camper. Zelfs tijdens de kille n...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid