facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sixstar Racing

Sixstar Racing

Info

http://www.sixstarracing.com

Geschiedenis

http://www.sixstarracing.com



"Motocross Enduro Offroad Shop"
Adres: Koning Albert 1 Straat 29, 9280 Lebbeke
Telefoonnummer: 0032494800759
Stad: Lebbeke
Route: Koning Albert 1 Straat 29
Postcode: 9280


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 20:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Fox MX Gear 2022, 24MX, Gear2win
Recensies
1h gereden om daar iets te kopen, was de moeite waard. Aangename en vriendelijke persoon die correcte uitleg gaf. Veel keuze en goeie kwaliteit.
Zowel in de winkel als via online bestelling een top service. Zeeeer klantvriendelijk, geduldig, niet opdringerig, duidelijke en eerlijke uitleg, behulpzaam. Voor retourneren van goederen, geen enkel probleem als je je maar aan de spelregels houdt. Toppie Tom !!!
Grote winkel , veel voorraad, we werden goed geholpen door de eigenaar. Enkele weken na ons bezoekje nog een Fox helm online gekocht en werd dag nadien al bezorgd! Top Service!
Niet de aangewezen plaats om je aan kopen te doen. Inderdaad omdat u de vraag die ik stelde of het mogelijk was mijn oude schoenen achter te laten ik citeer "geen normale vraag" noemde. Omdat ik me enkel met de motor verplaats heb ik geen andere keuze. Ik heb drie winkel afgebeld na u en daar kreeg ik unaniem het antwoord "geen enkel probleem meneer". Mijn excuses voor mijn oprechtheid dit betreft enkel mijn ervaring.
afgelopen week een PoloVolt st16 balance bike gekocht binnen enkele dagen geleverd. Netjes in doos en keurig optijd geleverd. Machine doet het super goed. Erg tevreden mee.
Super service en klantvriendelijkheid, ze doen hun best alles asap te leveren wat niet altijd evident is in deze tijden! Zeker een aanrader dikke duim
As usual… top service! Zowel voor mezelf, als voor men zoontje. Zelfs tijdens zijn welverdiende vakantie, bestelde hij voor mij het gerief dat ik nodig had! Mercikes Tom!
Wat moet een mens nog meer hebben als een winkel als deze om de hoek !! Vriendelijkheid en altijd paraat voor nen goede babbel . En alle kennis die je nodig hebt . !!
We komen al vele jaren ons gerief bij Sixstar halen. Tom is steeds super vriendelijk en behulpzaam. Hij zal je nooit niets opdringen. Top winkel en top service!
Beste winkel ooit, veel keuze goede service, veel stock en Tom staat altijd paraat je te helpen met al je vragen! Ik beveel Sixstar-Racing aan iedereen aan! Zeker een bezoekje brengen! Top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid