facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sir Catering

Sir Catering

Info

Op ieders maat, met veel respect voor het product in originele bereidingen, speels en creatief, aangepast aan elk seizoen, budget en locatie. Van een zakelijke receptie, een intieme gelegenheid tot een compleet verzorgd event.

Adres: Booiebos 5, Drongen
Stad: Drongen
Route: Booiebos 5



op zoek naar gerelateerd: Traiteur Gent, Gourmet Invent, Very Food, Traiteur aan huis Drongen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Baar Le Pain Baar Le Pain 1 km Lekkere broodjes maar organisatorisch is de keuken een ramp, er lijkt weinig structuu...
Private Dining Private Dining 4 km Top catering. Zie ook versleverancier.be. Voor lekkere verse groenten en fruit aan hu...
BP-Catering BP-Catering 4 km We hebben een vis-, vleesschotel besteld voor 6 personen. Iedereen was benieuwd om de...
Recensies
Niets dan lof voor dit topteam van SIR! Ze verzorgden de catering op ons huwelijksfeest en zowel de walking dinner op donderdag als het avondfeest op zaterdag was AF! Niet alleen het eten was subliem lekker, ook de communicatie en de voorbereiding verliep supervlot. De bediening was gewoon excellent. Ze hebben een team vol fantastische mensen met veel passie voor hun vak. Ze hielpen ons bij het inkleden van de locatie wanneer we wat extra handen konden gebruiken, stelden ons op het gemak wanneer de stress de overhand begon te nemen en waren volledig mee met onze soms last-minute ideeën om ons winterfeest volledig tot uiting te laten komen. Alles was tot in de puntjes in orde en we kunnen hen daar niet genoeg voor bedanken!
Fastastisch team! Vriendelijk, behulpzaam, meedenkend en subliem eten. Ons event was meer dan geslaagd!
Heerlijke burgers met dat culinaire extraatje dat zich onderscheidt van alle andere. Een ware smaakexplosie, met de vriendelijkste bediening ooit!
Super geslaagd diner , perfecte bediening ,verrassende gerechten kortom 5 sterren meer dan waard.
Gisteren hen bij ons gehad voor een klantendag. Sir verzorgde zowel ontbijt, lunch als een late snack. Alles was super - zeer verfijnd en lekker; een absolute aanrader.
Een absolute aanrader! Lekker eten met een excellente bediening!
Zeer lekker eten, tof personeel. Het plaatje klopt!
Mooie locatie met lekkere gerechten
De beste cateraar van Gent en omstreken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid