facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sinthai Diegem

Adres: Oude Haachtsesteenweg 80 , Machelen 1831, BE
Telefoonnummer: 02 725 65 07
Stad: Machelen
Route: Oude Haachtsesteenweg 80
Postcode: 1831


Recensies
Waren reeds bij Sinthai geweest toen ze nog in Elewijt zaten, deze keer met gekregen kadobon en nog steeds even tevreden! Hier in Diegem gezelliger zitten dan in Elewijt. Zeer verzorgd, fijne keuken, verse ingredienten. Rode curry is aanrader! Was deze keer wel stuk minder pikant dan vorige keer. Man deed de bediening van de zaal helemaal alleen maar dit was niet te merken. Snel rijst bijgekregen, afgeruimd en niets vergeten, chapeau! Wij komen terug!
Super lekker en vriendelijke service.. Mooi terras
Goed verzorgde en fijne keuken, dagverse ingredienten. Vriendelijke en snelle bediening, gezellige omgeving. Gaan zeker nog terug. Je kan er ook gerechten afhalen als je geen zin hebt om zelf te koken maar toch lekker thuis wil eten.
Ontzettend lekker gegeten! Authentiek Thais en de lekkerste Ribbetjes van België. De gebakken eend #44 is de absolute aanrader! Top tent!
Heerlijke Thai gerechten, soms wel druk tijdens de lunch wat het moeilijk maakt de aandacht van de bediening te krijgen.
Gezellig interieur en leuk terras. Het eten is prijs kwaliteit de moeite en lekker bereid.
De vegetarische schotel bevat veel look...wel lekker! Gezellige sfeer
Fantastisch lekker gegeten deze middag. Een aanrader!
Heel lekker Thai 's en België had toen gewonnen xxx
Altijd lekker en gezellig. Authentieke Thaise keuken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid