facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sint-Ursula-Instituut

Sint-Ursula-Instituut

Info

Secundaire school ASO-BSO-TSO

Adres: Bosstraat 9, 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Telefoonnummer: 015 76 78 60
Stad: Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Route: Bosstraat 9
Postcode: 2861



op zoek naar gerelateerd: Sui leerkrachten, Sui Studieaanbod, Sui Humane wetenschappen, Sui eerste schooldag, bosstraat 9 2861 onze-lieve-vrouw-waver, Sui ouders, sint-ursula lier studierichtingen, Sui menu
Recensies
Het SUI Sint - Ursula - Instituut is een katholieke school in Onze - Lieve - Vrouw Waver welke middelbaar onderwijs aanbiedt met ASO - BSO en TSO richtingen. De school werd onlangs een gemengde school na decennialang enkel voor meisjes toegankelijk geweest te zijn . Het gebouw maakt één geheel uit met het gelijknamige klooster en het gehele complex werd omgeven door grote parkeerplaatsen en groene aanplantingen. Een unieke wintertuin binnen is te bezoeken op afspraak. De school werd opgericht in 1841 en sedert 1994 werd het klooster- en schoolcomplex erkend als beschermd monument.
Iedereen dat niet rijk of slim genoeg is wordt systematisch verplicht van school te veranderen. 100 dagen is maar in een zielige sfeer en de leerlingen hebben er geen plezier meer in. Leerkrachten horen je te motiveren en niet af te breken.
Hier heb ik mijn studies gedaan.Het was een eer om hier te mogen studeren.
Dan denk je een leuk laatste jaar op deze school te hebben. Toch niet! PRANQUÉÉ. Het laatste jaar en ook andere jaren, maar vooral het laatste was een rotervaring.
Gewoon T is mijn school
Ik ga er naar toe yes
Kei leuke school
Het is een goeie school
Geweldige school
slechte school
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid