facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sint-Kristina Scouts

Sint-Kristina Scouts

Info

De meisjesscouts van Sint-Truiden. Onze lokalen bevinden zich in de gebouwen van de oude Sint-Rita school, langs de kunstacademie.

Geschiedenis

Elke zaterdag van 14u tot 17u in het gebouw van de oude Sint-Rita basisschool, langs de kunstacademie.


Kapoenen (6-8j): Na een jaar van spelen, knutselen en plezier, trekken we bij de kapoenen voor de eerste keer op kamp! Het kapoenenleven staat voor pret, fantasie en expressie.

Kabouters (8-11j): Hier leren we zelf dingen doen. Ons eigen lokaal inrichten, muziekinstrumenten maken, in bomen klimmen, kampen bouwen en nog meer spannende dingen. In de sfeer van een kabouterverhaal beleven we al deze dingen in kleine ploegje.

Jong-Gidsen (11-14j): We gaan een stapje verder. Op tocht met de rugzak en vuurtjes stoken, zo leren we de kneepjes van het vak. We wagen ons ook aan een toneelstuk of een stevig partijtje sport. Een vlot sjorren, op tweedaagse gaan, fietsen met je patrouille, woudlopen en dan het tentenkamp in volle zomer, dat is pas een spel zonder einde!

Gidsen (14-17j): De kans om te experimenteren, mee te beslissen en te gekke dingen te ontdekken. We wagen ons aan grote projecten. We trekken de nacht in, gaan op overlevingstocht of boksen een fuif in elkaar. Soms ook zitten we gewoon gezellig wat bij elkaar.



"** 1ste VERGADERING : 10/9 **Scouts Sint-KristinaElke zaterdag van 14u-17uVoor kinderen van 6 tot 18"
Adres: Gorsemweg 59, 3800 Sint-Truiden
Stad: Sint-Truiden
Route: Gorsemweg 59
Postcode: 3800



op zoek naar gerelateerd: Scouts Velm, Sint Augustinusscouts
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sint-Trudoscouts Sint-Trudoscouts 501 meter De Sint-Trudoscouts bestaat uit een 30-tal ervaren leiding en meer dan 80 enthousiast...
Chirojongens Rvm Sint-Marten Chirojongens Rvm Sint-Marten 714 meter Wij zijn een jeugdbeweging voor jongens vanaf 6 jaar. Elke zondag hebben we werking v...
Jeugdhuis EXPO Jeugdhuis EXPO 791 meter Top team daar, leuke sfeer, eerlijke prijzen voor goed getapt bier
Recensies
Top scouts, leuke mensen, originele spelletjes, veel plezier
Super fijne scouts! Alleen maar positieve ervaringen!
Sfeer en gezelligheid dikke 10 Toffe leiding en nog veel meer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid