facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sint-Jozefscollege Aarschot

Sint-Jozefscollege Aarschot
Adres: Schaluin 28, 3200 Aarschot, België
Telefoonnummer: 016 55 11 11
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Aarschot
Route: Schaluin
Huisnummer: 28
Postcode: 3200


Openingstijden

maandag: 07:30–16:30
dinsdag: 07:30–16:30
woensdag: 07:30–12:00
donderdag: 07:30–16:30
vrijdag: 07:30–16:30
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SITE-A (blauwe campus) SITE-A (blauwe campus) 345 meter Deze school liet me niet naar de wc en ik moest mijn hoofddoek uit doen.
Recensies
STUUR JE KIND NIET NAAR DEZE SCHOOL! Ik ben hier 8 jaar lang naar school geweest, en werd gewoon weggepest door leraren. De nieuwe directeur gaf het na 2 jaar op. Ik heb adhd en ben hoogbegaafd, en op deze school was de oplossing simpel: “op de gang ermee!” Probleem opgelost. Na het 5de leerjaar ben ik mijn geluk elders gaan zoeken en moest aan het einde van dat jaar in opname in Gasthuisberg, omdat mijn stresslevels en faalangst me een ernstige depressie hadden bezorgd. Ook hebben meerdere kinderen door de slechte zorg al ernstige verwondingen opgelopen, mijn broer en ik hebben beide ons hoofd laten naaien omdat er ergens glas of scherpe randen lagen. Leraren gaven geen uitleg bij huiswerk en taken en scholden kinderen uit als ze een slechte taak inleverden. 0/10, ik beveel het absoluut niet aan.
Zeer domme regels. Je mag niet neerzitten op de grond buiten, ook wanneer je de weg niet verspert of als het een aangename/warme temperatuur buiten is. Deze regel wordt erg nageleven, en ze verwachten dat je ofwel 50 minuten lang recht staat, of binnen in warm weer gaar zitten, of op de altijd volle palletten gaat zitten. Ze laten ook hun leerlingen niet buiten tijdens stormen met wind van 100km/u, over deze zaken valt er niet te discussiëren, sinds ze onze voorstellen niet aanhoren.
Waarom moogt ge pas vanaf het 5de vroeger naar huis pas da is aan.
Zeer leuke school al zijn er nog een paar veranderingen nodig zoals een overdekte fietsenstalling en gsm-gebruik, ...
leuke school
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid