facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sint-jozefkliniek

Sint-jozefkliniek

Info

Sint-Jozefkliniek Bornem & Willebroek

Geschiedenis

Sint-Jozefkliniek is een dynamisch regionaal ziekenhuis waar iedereen welkom is. In samenwerking met alle partners binnen en buiten ons ziekenhuis bieden we deskundige, kwaliteitsvolle en veilige zorg. Elke dag streven we naar een warme en persoonlijke benadering waarbij de patiënt centraal staat.

Adres: Kasteelstraat 23, 2880 Bornem
Telefoonnummer: 03/890.16.11
Stad: Bornem
Route: Kasteelstraat 23
Postcode: 2880



op zoek naar gerelateerd: sint jozefkliniek bornem, sint jozefkliniek bornem radiologie, sint jozefkliniek willebroek, sint jozefkliniek bornem bezoekuren, sint jozefkliniek bornem vacatures, ziekenhuis bornem dokters, sint jozefkliniek bornem nieuwbouw, kasteelstraat 23, 2880 bornem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AZ Rivierenland AZ Rivierenland 0 meter
Recensies
Kom je met iemand slecht te been. Neem dan zeker 2 euro en een deken mee. Je moet 2 euro zoals in een winkelkar in de rolstoel steken die buiten in de kou staat om deze te kunnen gebruiken. Heb je dat niet bij , kan je helemaal te voet rondgaan naar de hoofdingang want langs de kant van gehandicapten parking mag je het ziekenhuis niet binnen.
Aangenaam voor de eerste maal, niets op te merken. Fijn en aangenaam verzorgd geworden door dr Collier dienst stomatologie.
Het nooit leuk om naar een ziekenhuis te gaan ... Maar de kaakchirurgen zijn top !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid