facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sint-Jozefinstituut Kontich

Sint-Jozefinstituut Kontich

Geschiedenis

Onze school wil, geïnspireerd door het christelijk opvoedingsproject van de Zusters van Vorselaar, jongeren begeleiden op hun weg naar volwassenheid.

Jonge mensen moeten niet enkel leren leren. We willen hen ook verantwoordelijkheid leren nemen, waarden voorleven en samen met hen op zoek gaan naar wat echt waardevol is.

We kiezen voor een school waar respect voor elkaars eigenheid en waardering voor elkaars gaven belangrijk zijn. Wederzijds respect is de hoeksteen van ons schoolbeleid.

Als kwaliteitsvolle en zorgzame school willen wij gelijke onderwijskansen bieden aan jongeren uit alle sociale klassen, ook aan de zwaksten in de maatschappij. Onze school staat open voor leerlingen met een andere geloofsovertuiging of met een andere culturele achtergrond.

Adres: Gemeenteplein 8, 2550 Kontich
Telefoonnummer: (+32)03 457 77 97
Stad: Kontich
Route: Gemeenteplein 8
Postcode: 2550


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 13:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Eduweb, sint-jozef richtingen, Sint Jozef basisschool, Sint-Jozefinstituut Antwerpen, Sint-Jozef Kontich richtingen, Sint jozef Borsbeek, Sint Jozef Geel, Sint-Jozefsinstituut Brugge
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VTI Kontich VTI Kontich 915 meter Top school, hoog niveau op alle vlakken.
Recensies
Ik ben er zelf 2 jaar naar toe geweest. Ik mis de mooie herinneringen tijdens de pauze hoe er rookbommen, vuurwerk en rotjes dagelijks op de speelplaatst werd afgestoken. Ook de ramen, deuren en wc's die kapot werden getrapt of geslagen blijven goed zitten. Deze school krijgt voor sfeer en gezelligheid een welverdiende 4!
Goede organisatie, bruikbare info voor zowel studenten als ouders, verzorgde info-kanalen... Kleinkinderen lopen er school.
3 maand na het verlaten van het Sint Jozef instituut: dagelijks rij ik nog voorbij deze prachtige school, op donkere dagen laat ik dan eens een traan, terwijl ik aan het flashbacken ben naar alle mooie herrineringen die ik heb aan het sji. Wat ik het meeste mis? smiddags naar de panos gaan. Wat ik harder mis? S'middags naar de quick gaan. Wat ik het hardste mis? Tijdens de lessen eens gaan neuzen wat ik ga eten smiddags. besluit: 10 op 10 eventuele schrijffouten zijn gemaakt met de intentie om fout geschreven te zijn
Hoewel de refter af en toe wel eens naar fristi rook, geef ik het sji een welverdiende 4.
De broodjes van de panos zijn goe man en das vlakbij
Voor sfeer en gezelligheid een welverdiende 3!
slechte school bijna alles slecht georganiseert
Een school voor echte strijders.
Mijn kleindochter gaat erop school
Een dikke 5 voor de school van BeLikeAxel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid