facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sint-Elisabeth

Sint-Elisabeth

Geschiedenis

Sint-Elisabeth is een christelijk geïnspireerd woonzorgcentrum in het centrum van Eeklo. Het maakt deel uit van de vzw Zorg-Saam Zusters Kindsheid Jesu, met centrale zetel te Gent-Oostakker. Het RVT (rust- en verzorgingstehuis) bezit een opnamemogelijkheid voor 154 bewoners, gehuisvest op 4 afdelingen. Op het gelijkvloers bevindt zich De Koraal, ons dagverzorgingscentrum. Serviceresidentie De Deining bestaat uit 20 serviceflats. We beschikken eveneens over 7 plaatsen voor kortverblijf.



"Sint-Elisabeth is een christelijk geïnspireerd woonzorgcentrum in het centrum van Eeklo. Het maakt deel uit van de vzw Zorg-Saam Zusters Kindsheid Jesu, met centrale zetel te Gent-Oostakker. Het RVT rust- en verzorgingstehuis bezit een opnamemogelijkheid voor 154 bewoners, gehuisvest op 4 afdelingen. Op het gelijkvloers bevindt zich De Koraal, ons dagverzorgingscentrum. Serviceresidentie De Deining bestaat uit 20 serviceflats. We beschikken eveneens over 7 plaatsen voor kortverblijf."
Adres: Tieltsesteenweg 25, 9900 Eeklo
Telefoonnummer: 09 376 08 11
Stad: Eeklo
Route: Tieltsesteenweg 25
Postcode: 9900



op zoek naar gerelateerd: sint-elisabeth eeklo corona, Avondzegen Eeklo vacatures, De Koraal Eeklo, Sint Elisabeth Eeklo facebook, Sint-Elisabeth foto's, Sint-Elisabeth Zottegem, De Zandkorrel Eeklo, Vrijwilligerswerk Sint Elisabeth
Recensies
Geven medicatie in pillendoos mét alu verpakking nog rond! Waardoor vele patiënten aan mogelijke slokdarm- ,maag- of darm-perforatie kunnen opgenomen worden in het ziekenhuis!!! Hou de verpleging in het oog, men geeft ook slaappillen zodat men minder werk heeft met moeilijkere oudjes! Te weinig personeel is hier géén excuus voor!!! Dieren worden beter behandeld!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid