facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sint-Annazwembad

Sint-Annazwembad
Adres: Gidsenlaan 1, 9990 Maldegem, België
Telefoonnummer: 050 71 19 30
Staat: Vlaams Gewest
District: Oost-Vlaanderen
Stad: Maldegem
Route: Gidsenlaan
Huisnummer: 1
Postcode: 9990


Openingstijden

maandag: 07:00–09:00
dinsdag: 15:00–17:00, 19:00–21:45
woensdag: 14:00–17:00, 18:00–20:45
donderdag: 07:00–09:00, 15:00–17:00, 19:00–21:45
vrijdag: 11:30–13:00, 15:00–17:00, 18:30–20:00
zaterdag: 14:00–17:45
zondag: 08:00–12:00

Recensies
Voor de komende 4 maanden zwembad gesloten wegens onderhoudswerken , maar je kan er gezellig vertoeven op het terras buiten/ lounge. Alsook binnen.nSupervriendelijke bediening...toppie doe zo verder.
Proper en vrij modern zwembad. Je kan aan een elektronische terminal je ticket kopen met de kaart. Daarna scan je je kaartje om door een poortje te kunnen. Via de webshop kan je ook een e-ticket kopen en direct scannen aan de poortjes. De kleerkastjes werken met stukken van 2,00 EUR. Er is een 25-meter bad en een kinderbad.
Het zwembad in Maldegem is een uitstekende faciliteit die zowel kinderen als volwassenen een geweldige zwemervaring biedt. Met zijn moderne uitstraling en de nadruk op netheid, maakt dit zwembad een sterke eerste indruk. De omkleedhokjes zijn altijd schoon, wat bijdraagt aan de positieve ervaring van de bezoekers.nnEen van de hoogtepunten van dit zwembad zijn de creatieve en leuke initiatieven zoals speelzwemmen en discozwemmen, die zorgen voor een unieke en onvergetelijke ervaring, vooral voor kinderen. Deze activiteiten bieden niet alleen amusement, maar stimuleren ook de sociale interactie en de lichamelijke activiteit van de jongere zwemmers.nnDe zwemlessen verdienen ook bijzondere vermelding; ze zijn uitzonderlijk goed georganiseerd en worden gegeven door ervaren instructeurs die echt begaan zijn met de vooruitgang en het welzijn van de kinderen. Ouders kunnen erop vertrouwen dat hun kinderen in goede handen zijn en waardevolle zwemvaardigheden leren in een ondersteunende omgeving.nnBovendien draagt de aanwezigheid van een gezellige cafetaria bij aan de algehele ervaring. Het biedt een ontspannen plek voor bezoekers om te ontspannen en iets te eten of drinken na het zwemmen, waardoor de sociale ervaring van een dagje uit bij het zwembad wordt versterkt.nnKortom, het zwembad in Maldegem is een toplocatie voor iedereen die op zoek is naar een schoon, modern en kindvriendelijk zwemparadijs. Met zijn uitstekende faciliteiten, leuke activiteiten en kwalitatieve zwemlessen biedt het iets voor iedereen!
Wanneer gaan ze nog eens overeen komen en gaat die cafetaria van zwembad nog eens open?? Ondertussen al 3 maand gesloten. Triestige Maldegemse politiek.
Het water is zeker voldoende warm. Wel jammer dat de kassa wegens besparingen zo zelden open is, maar anders zat het personeel vaak met de vingers te draaien. Er worden speciale revalidatiesessies aangeboden op donderdag.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid