facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sint-Annapark

Sint-Annapark
Adres: Gidsenlaan, 9990 Maldegem, België
Telefoonnummer: 050 72 86 22
Staat: Vlaams Gewest
District: Oost-Vlaanderen
Stad: Maldegem
Route: Gidsenlaan
Postcode: 9990


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Recensies
Wie van rust en stilte houd.nWie graag een wandelingetje doet in een oase van groen en bos,kan hier zijn hartje ophalen,samen met uw gezin ,incl.uw lievelingshuisdier.nWeliswaar aangebonden aan zijn of haar lijn.nU kan hier gerust een goed gevuld picknickmand bovenhalen en u neervleien op een groen tapijt.nSmakelijk.
Leuk park om te wandelen met de hond en spelen met de kindjes.nEr zou wel wat meer aandacht besteed mogen worden aan de hondenlosloopweide bvb licht.
Mooi verzorgd park. Fijn om te wandelen, te relaxen met een boek of muziek, babbeltje slaan op een van de vele banken. Er is een grote speeltuin, kruidentuin en een speelbos te vinden. Ideaal met kids. Gelegen midden in het centrum en naast het gemeentelijk zwembad.
Mooi om te wandelen. Er staan kunstwerken in de tuin.
Dat is een geel mooie park als er op en er aan de kleinderen komen spelen en daar kan je tot rust komen tussen de bommen de vogels dat mooie fluiten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid