facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sint-Angela Instituut

Sint-Angela Instituut
Adres: Statiestraat 35, 1740 Ternat, België
Telefoonnummer: 02 582 15 38
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Ternat
Route: Statiestraat
Huisnummer: 35
Postcode: 1740


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sint-Jozefsinstituut Sint-Jozefsinstituut 221 meter School te lang en se maken het niet interessant
Recensies
Zeer slechte school. Mannelijke leerkrachten moeten 150 klachten krijgen vooraleer ze worden geschorst.
das een goeie school. de leerkrachten zijn lief. ik weet niet wat er mis is met die school
Zeer toffe en goede school. Top leraren
3 sterren, omdat ik op die school een aantal van mijn beste vrienden heb ontmoet. Maar verder is de school zelf zo slecht nog niet! Er is veel druk, maar dat is niet zo erg, ook al hangt het echt van je leraar af. Ik had goede ervaringen met de meeste leraren, maar sommige waren midden. Er zijn niet veel activiteiten of schoolreisjes... wat nogal klote is. De badkamers voor de meisjes zijn VEEL kleiner dan de jongensbadkamers. Dat maakt de meisjesbadkamer soms zo krap. Zou ik deze school aanbevelen? Absoluut, je ontmoet daar een aantal van de beste mensen en zoals ik al zei, motiveren de meeste leraren je om het beter te doen : Ik ben erg dankbaar dat ik deze school heb meegemaakt en zou hem voor niets willen inruilen!!
Te veel regels op deze school! Het is heel dichtbij. Je spreekt geen Frans, maar je kunt wel Engels spreken. De cafetaria is te klein om alle studenten te kunnen bedienen, waardoor ze gedwongen worden rond te hangen op de parkeerplaats, omdat deze school geen binnenplaats heeft voor haar studenten, maar een parkeerplaats! Ze kunnen niet op de parkeerplaats gaan zitten, en ja, ze hebben een paar banken toegevoegd, maar geen tafels om buiten te eten. Studenten kunnen tijdens de pauze nergens studeren omdat de klaslokalen gesloten zijn en ze niet op de parkeerplaats of in de kantine kunnen zitten. Ze kunnen niet studeren tijdens de schooluren en nemen ontelbaar veel schoolwerk mee naar huis. Voor zover ik me kan herinneren is er maar één badkamer, en de meisjes worden in die van hen opgetrokken. Over het algemeen is deze plek slecht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid