facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sint Angela-instituut

Adres: Kruineikestraat 5, 3150 Haacht
Telefoonnummer: 016 61 70 00
Stad: Haacht
Route: Kruineikestraat 5
Postcode: 3150



op zoek naar gerelateerd: Sint-Angela Tildonk brand, Sint-Angela Tildonk inschrijvingen, sint-angela tildonk leerkrachten, Sint-Angela Tildonk kalender, Sint-Angela Tildonk Facebook, Sint-Angela Tildonk lagere school, Smartschool Sint-Angela, Sint-Angela Ternat
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Don Bosco Haacht (officieel) Don Bosco Haacht (officieel) 3 km Heel fijne schooltijd gehad helaas minder in het 5de middelbaar toen ook besloten om ...
Recensies
Paar jaar geleden was ik hier in het midden van het jaar naar toe gekomen. Ben heel goed ontvangen geweest en begeleid. Ook de docenten deden er alles aan zodat ik me meteen welkom voelde. Hele fijne omgeving en echt leuke momenten meegemaakt. En zoals ik in sommige reviews lees hier er hangt geen k@k aan de muren. Dus niet alles geloven je hebt altijd kinderen die niet graag naar school gaan in het algemeen en op zo'n manier hun frustraties proberen te uiten.
Fijne qchool die ook naast de leerdoelstellingen aan de leerlingen denkt. Grote fan van het PETMET systeem waar derde graad zich inzet voor de sfeer in een klas van de eerstejaars.
Fantastische leerlingen, ze maken iedere schooldag van de leerkrachten bijzonder en boeiend! En mijn collega’s zijn ook van topniveau !
Ik zit in deze school.. ik heb veel spijt dat ik deze heb gekozen!! Er zijn elke dag ruzie en wordt altijd gevochten!!! De leerkrachten zijn tegen jongens. Er hangt k@k aan de muren in de kleedkamers!!! Ik en maar vrienden mogen niet kijken rond want dan komt er een leerkracht die zegt stop en dan komt er een dat groep meisje en slaat ons en de leerkrachten zien het maar doen niks! Er zijn steentjes ik en mijn vriend lopen er over voor naar klas de gaan en krijgen een straf studie!!! Soms doe ik alsof dat ik ziek ben omdat ik niet naar deze school wil gaan en de zorg? Is meer een gevangenis en als deze post wordt verwijderd echt zielig!! Dit is mijn 10 post en allemaal verwijderd ik vertel gwn de waarheid. En tip als je toch komt doe goede schoenen aan want in LO je moet schoenen hebben die 1000euro zijn want anders wordt je weg gestuurd!!!! Ik wil dat hier iets mee gedaan wordt! Dit kan niet meer!!
Totale afrader ! Vraag maar waarom punten van toetsen en taken niet dadelijk gedeeld worden in Smartschool … Oudercontacten zijn ook een ramp …
Deze school is geen aanrader k@k aan de muren en leerkrachten die mensen u!tschelden jammer... en men lievelings leerkracht wordt 0nterecht ontsl@gen... en verwijder deze revieuw niet zoals jullie altijd doen!
Het Sint-Angela-Instituut van Tildonk werd genaamd naar Angela MERICI , de Italiaanse stichteres van de congregatie der Zusters Ursulinen. Deze stichting dateert van 1818. Oorspronkelijk zorgde het instituut voor de opvoeding van arme meisjes maar stilaan werden deze leerlingen vervangen door betalende internen waardoor het instituut meer financiële armslag kreeg. In dit internaat werd de Franse taal onderwezen samen met de goede omgangsvormen voor de dochters van begoede Europese families. Tildonk werd tot in 1977 een gerenommeerde instelling ,gekend tot ver buiten onze landsgrenzen. In het dorp ontstonden hotels voor de opvang van de buitenlandse bezoekers van deze internen. Bekend werden ondermeer het Hotel de Londres en Het Zwaantje. Recentelijk werd een deel van het gebouw tot een Belevingscentrum rond de Eerste Wereldoorlog omgevormd. Tot 2006 verbleven er nog steeds enkele zusters maar daarna volgde de grote herindeling en omvorming naar kantoor- en vergaderruimten voor eigenaar ONS, een kindercrèche , een dagopvang voor senioren, een brasserie en een restaurant in de kapelruimte. De kerk werd omgebouwd naar een festiviteiten centrum. Tenslotte werden delen van de kelders verhuurd aan een lokale bierbrouwer.
Erfgoeddag, heel mooi en prachtige kloostertuin
Top school. Top leerlingen en leerkrachten!
Beste school ooit
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid