facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sinmag Europe - Machines de boulangerie - Bakery machines

Sinmag Europe - Machines de boulangerie - Bakery machines

Info

Sinmag Europe est un des rares fabricants qui peut fournir toute la gamme de machines de boulangerie.

Sinmag Europe is a supplier of a wide range of bakery machines.

Geschiedenis

Sinmag Europe est un des rares fabricants qui peut fournir toute la gamme de machines de boulangerie. Toutes nos machines sont en stock. Livraison rapide. Service excellent.

Sinmag Europe is a supplier of a wide range of bakery machines. All our bakery machines are on stock. Fast delivery. Excellent Service.

Adres: Blankenbergse Steenweg 44A, 8377 Zuienkerke
Telefoonnummer: 00 32 50 32 89 05
Stad: Zuienkerke
Route: Blankenbergse Steenweg 44A
Postcode: 8377


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Sinmag bread slicer, Sinmag div 20, Sinmag baguetto, Sinmag oven, Sinmag Laminato
Recensies
Heel slechte kwaliteit. Ik heb 3 modulaire ovens gekocht en ik ben teleurgesteld. Materialen van slechte kwaliteit, waardeloze afwerkingen, zeer slechte werking. Ze verdelen de warmte niet op een minimaal regelmatige manier, de stoom ontsnapt overal, het wordt erg heet aan de buitenkant en als je onvoorzichtig bent, zul je verbranden. Tot overmaat van ramp nemen noch de fabrikant, noch zijn distributeur hier in Barcelona verantwoordelijkheid voor de slechte kwaliteit van de machines die ze verkopen en die al na een paar maanden gebruik problemen begonnen te geven. Niet kopen, de prijs-kwaliteitverhouding bestaat niet, het is vanaf de eerste dag verloren geld.
Zeer goed product, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
Zeer snel laden en goede service. Er is geen ruimte onder het bedrijf om even te pauzeren.
Niets goeds te zeggen. Na 16 maanden is de broodsnijmachine zo lawaaierig dat hij er niet meer tegen kan. Ander merk krijgen.
Sinmag-ovens worden gelijkmatig verwarmd en zijn betrouwbaar. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
Nieuwe broodsnijmachine gekocht. 4 weken later kapot. duurde een week om te repareren. Dan een week om af te breken, 1 maand om het min of meer te repareren. Werd zo luidruchtig 87dcb. niet mogelijk om mensen te horen die het brood snijden. 3 maanden later en aantal e-mails die ze aanbieden om het weg te nemen en te repareren of het geld terug te betalen. Niet te moeilijk geaccepteerd om het te repareren. Nog een vangst; ze willen dat ik het op de pallet zet, vastzet en de grootte van de pallet vertel. Nee dat zal ik niet doen. Ik zal de nieuwe SINMAG-broodsnijmachine weggooien, £ 2600 vergeten en weer nieuwer door SINMAG. Bedankt SINMAG
Goed product geen probleem
Het zijn mooie en goede machines
Ik vind je leuk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid