facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Siniscoop

Siniscoop

Info

Op een boogscheut van de markt van Sint-Niklaas, vlak naast het station, bevindt zich Siniscoop. Siniscoop beschikt over 8 zalen met een capaciteit, variërend van 200 zetels tot 430 zetels. En zelfs 3D & Digitale projectie.



"Gelegen vlakbij het station van Sint-Niklaas, verwelkomt de Siniscoop bioscoop u 365 dagen per jaar om uw emoties intens te beleven! Profiteer van deze gezellige bioscoop met een gevarieerd programma en een snoepwinkel. Parkeren in de buurt en gratis wi-fi."
Adres: Stationsplein 12, 9100 Sint-Niklaas
Stad: Sint-Niklaas
Route: Stationsplein 12
Postcode: 9100


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 22:30
Dinsdag: 13:00 - 22:30
Woensdag: 13:00 - 22:30
Donderdag: 13:00 - 22:30
Vrijdag: 13:00 - 22:30
Zaterdag: 13:00 - 22:30
Zondag: 10:00 - 22:30


op zoek naar gerelateerd: siniscoop sint niklaas openingsuren, siniscoop antwerpen, siniscoop gent, paddington 2 siniscoop, tickets siniscoop, annabelle 2 siniscoop, siniscoop brussel, siniscoop aalst
Recensies
Op korte tijd zag ik hier 2 films. De tweede keer had ik online ook een parkeerplaats gereserveerd en dat viel merkelijk voordeliger uit. Op voorhand uw plaatsen kunnen kiezen is erg interessant en men komt met een meer ontspannen gevoel naar de film kijken. Het personeel was vriendelijk.
Onderdeel van de bioscoopgroep Pathé. Kleine maar leuke bioscoop met beperkt aantal zalen. Kaarten kan je enkel kopen online of aan de automaat voor je verder kan. Parkeergelegenheid op de bovengrondse parking, ingang van deze parking bevindt zich aan het rond punt als je van de singel komt anders eerst de tunnel door en dan de afslag voor de parking nemen. Vergeet niet je ticket te betalen voor je de parking terug afrijdt. De bioscoop is ook voorzien van een snoepwinkel waar snacks en frisdrank gekocht kan worden. Lift om de bioscoop te bereiken is aanwezig en dus ook rolstoel toegankelijk. Wie graag sushi eet is er op het gelijkvloers een sushibar.
Belachelijk slechte cinema. Sinds Pathé het heeft overgenomen is het enkel berg afwaarts gegaan. Bij de film van 20u30 was de helft van de frisdranken al uitverkocht, aanvullen doen ze daar blijkbaar niet. Dan had ik eens zin in een zak chips en waren ze gewoon ALLEMAAL weg. Popcorn en verschrikkelijk duur snoep waren de enige 2 opties, en dat voor een film tijdens het piekuur. Om dan nog maar te zwijgen over de smerigheid, overal in bioscoop lag er chips en popcorn op de grond, zalen werden niet gekuist en vuilbakken niet geleegd waardoor iedereen zijn afval achteraf maar op een hoopje moest gooien.
Wat een vuile boel! Overal popcorn op de grond en de zetels. Nergens personeel te zien. We gingen nr de film om 19u en de winkel met snacks was leeg. Er werd gewoon niet aangevuld....de rekken lagen vol met gemorste popcorn, de suiker van de snoep lag gewoon voor de schepbakken. De stoeltjes in de zaal zijn ook erg versleten. Weinig onderhouden cinema en heel vuil!
We kwamen aan zeer leuk potje 4 op een rij gespeeld. Toen we de zaal binnen kwamen en op onder plekken zaten was het er smerig saus over heel de grond en zetel maar de hele vriendelijke werknemers hebben het gepoetst zo hard gelachen hierom.“ewa bioscoop voor dieren ofz”
Ik vond de stoelen oncomfortabel en kreeg last naar het einde van de film toe. De bovenkant van de rugleuning buigt naar voor, waardoor ik met mijn schouders naar voor gebogen zat. Wel vriendelijk personeel.
Ander beleid graag. Films die 10 min beginnen zonder klank, om 20u 50% van de producten uitverkocht Kan toch niet? Maat 12,5€ voor een film vragen... Hopelijk in de toekomst beter dan dit.
Ik kom hier af en toe eens. En het is best wel een goede cinema. Al word het gebouw wel wat een kale bedoeling tegenover vroeger. Vrij leeg gebouw.
Fijne cinema om eens naartoe te gaan met vrienden wel zeer prijzig voor snacks maar dat is altijd zo bij cinema's
Film van 14u15, bijna niets meer frisdrank, bijna geen keuze van popcorn ... Wij kwamen vroeger graag naar Siniscoop, nu is het een ramp. Hier zien ze ons niet meer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid