facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Singel 9

Singel 9

Info

Lekker tafelen voor jong en oud in een gezellig kader. Wij bieden u onze verse Italiaanse keuken aan, van pizza's, pasta's tot salades. Graag tot gauw.

Geschiedenis

Welkom bij Single 9,
uw favoriete pizzeria gelegen in de Kloosterstraat
in het centrum van Opwijk.
Lekker tafelen voor jong en oud en heerlijke pannenkoeken
de hele dag door…

In de zomer is het gezellig toeven in de schaduw van de notelaar,
uw kinderen zullen de speelhoek, de piratentoren en de aanwezigheid
van Snuffel en Nijntje zeker op prijs stellen terwijl u binnen of op
het terras geniet van onze lekkere verse keuken!

Op de bank aan het venster of achteraan in het zaaltje,
in de nieuwe Singel 9 is genieten nog betaalbaar!
Onze gerechten zijn lekker, vers en verrassend, het gezellige
kader geeft uw bezoek dan weer net dat tikkeltje meer…

Tot gauw,

het Singel 9-team



"In singel 9, in het centrum van opwijk, kan je lekker tafelen in een hedendaags kader.Achter de gevel van het vroegere café ”jef petrol” tref je vandaag een gezellig eethuis.Naar het gc hof ten hemelrijk en jeugdhuis nijdrop wandel je op twee minuutjes!Wij serveren heerlijke pizza enkel op vrijdag en zaterdag, verrassende pasta, frisse slaatjes maar ook Vlaamse Klassiekers en steeds wisselende suggesties!"
Adres: Kloosterstraat 40, 1745 Opwijk
Telefoonnummer: 052/353509
Stad: Opwijk
Route: Kloosterstraat 40
Postcode: 1745



op zoek naar gerelateerd: Brasserie Opwijk, Singel 9 Facebook, Singel 9 Domburg, La Ricotta Opwijk, Pizzeria Merchtem, Brunch Opwijk, Amuse Opwijk, Diepenbroek Opwijk
Recensies
Ok setting en zeer vriendelijke bediening, maar het eten was niet wat we ervan verwacht hadden. Pizza was beetje wak, en stoofvlees smaakte naar weinig. De frietjes waren niet zo crunchy. Dit restaurant is blijkbaar net overgenomen, misschien is na een inloop-periode de kwaliteit beter. Ik wens hen veel succes.
Reserveren is een must, al kan je soms geluk hebben want ze zijn zeker niet afgeschrikt om een tafel dubbel wss zelf 3 dubbel te bezetten. Ondanks dat de zaak stampvol zat loopt het als een geoliede machine. Vlot, vriendelijk en lekker eten. Wat meer kan een mens vragen.
Pizza 10 euro maar enorm groot voor grote zie foto ik kreeg hem niet op het is daar geweldig goeie sfeer. Activiteiten voor kleinere kinderen. Ik de zomer kunnen ze in de speeltuin en is er een terras beschikbaar. In de winter kun je binnen zitten en de kinderen kun je droppen in een speelhoek. Geen voorbereiding op de tijd te verdrijven in de speelhoek is altijd wel een potlood beschikbaar. Draai gewoon je onderlegger om en je hebt een geweldig groot tekenblad. Zeker een aanrader!!!
Super lekker eten. Afhaalmaaltijd was een topper.Eten: 5/5
Super lekker gegeten. Interieur ziet er mooi uit. Aangenaam tafelen, een aanrader me dunkt.Eten: 5/5
Recent komen eten op deze Locatie. Zeer vriendelijk bediening & ook niet lang moeten wachten op de bestellingen. Mooie Zaak. Hiervoor geef ik met plezier 5 sterren ! Zeker een aanrader om hier langs te komen en een hapje te eten.
Vriendelijke bediening. Super lekker eten en altijd een goede timing. De pasta is echt al dente. Suggesties zijn origineel en lekker. Top restaurant waar we graag komen met vrienden. Ook afhaalpizza's zijn mogelijk. Aanrader!
Bijzonder lekker stoofvlees gegeten hier, voldoende grote hoeveelheid en lekker afgekruid. Leuke vorm van frietjes en een fris slaatje erbij. Vriendelijke en professionele service van de serveuse. We komen zeker terug.
Super lekker pizza restaurant waar je ook nog een ruime keuze aan andere gerechten hebt. Een absolute aanrader: pizza van de chef, en als service krijg je wat je niet op krijgt mee naar huis S namiddag zijn er ook lekkere pannenkoeken ea Zeer vriendelijke bediening. Echt zijn geld waard.
Goed gegeten snelle service kwaliteit prijs we komen zeker nog eens terug beste restaurant van opwijk en omstreken grote pizzas zeer vriendelijk persooneel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid