facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sinbad

"In Sinbad kan u terecht in het 25m bad, het instructiebad en het peuterbad."
Adres: Parklaan 117, 9100 Sint-Niklaas
Telefoonnummer: +3237783800
Stad: Sint-Niklaas
Route: Parklaan 117
Postcode: 9100



op zoek naar gerelateerd: zwembad sint-niklaas prijs, Nieuw zwembad Sint-Niklaas, Sinbad testcentrum, Zwemles Sint-Niklaas, Sport Sint-Niklaas, Testcentrum Sint-Niklaas Hospitaalstraat, Afspraak PCR test Sint-Niklaas, Sportoase Sint-Niklaas
Recensies
Zoontje volgde gratis zwemlessen vd stad 6e verjaardag. Fijn initiatief, maar uren/data niet te kiezen. Voldoende ruimte voor de zwemlessen.
Infrastructuur is in orde, enige minpunt is dat de bordjes “vlot” en “snel” blijkbaar puur decoratief zijn. Enige inmenging van de redders hierin zou het baantjes trekken zoveel aangenamer kunnen maken.
Inkom zwembad rolstoeltoegankelijk, cafetaria rolstoeltoegankelijk met lift. Zit tribunes niet bereikbaar mzr de rolstoel veel te smal
Ideaal zwembad om baantjes te trekken, vriendelijk personeel. Als je er lang genoeg kent iedereen iedereen. Leuk voor sociale contacten.
Ons wekelijks gezondheidsmomentje. 1 km zwemmen.
Nogal veel inkom 8€/pers te betalen om wedstrijd van kleinzoon bij te wonen. We zijn na zijn eerste wedstrijd, die om 10u30 was, terug naar huis gegaan en in de namiddag terug te komen voor zijn andere 2 disciplines, heel eigenaardig, maar dan moesten de mensen niets meer betalen bij inkom. Drank is duur in de cafetaria. Is 25 m bad, niet zo spectaculair. Is ook niet kindvriendelijk.
Goed voor een baantje te trekken als sportieve zwemmer.
Gewoon een zwembad. Weinig animatie voor kinderen jammer genoeg.
Voor baantjes te trekken moet je in het sinbad zijn. Democratische prijzen. Voor speelplezier moet je in Beveren zijn. Er is ook een goed peuterbad en instructiebad. Het personeel is er zeer vriendelijk! Het water kan er koud aanvoelen maar conform aan een competitiebad is 27 graden zeker niet koud. Let op voor drukke momenten, in de zomer is het er rustig.
25 meter bad en klein instructiebad, ruime cafetaria en alles is steeds proper onderhouden. Een nadeel het is hier steeds enorm druk, veelal zo druk dat je niet eens degelijk baantjes kan zwemmen. Meerdere dagen tot 22u open zijn op weekdagen voor het publieke zwemmen zou dit kunnen verhelpen natuurlijk. Voor het overige wel alles in orde.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid