facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Simz

Simz

Info

dagzaak gelegen op het lichttorenplein
ontbijt/broodjes/snacks/dagverse soep/tea-room

Adres: lichttorenplein 18, 8300 Knokke
Telefoonnummer: 050610130
Stad: Knokke
Route: lichttorenplein 18
Postcode: 8300


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Broodjeszaak Knokke Lippenslaan, Belegde broodjes Knokke, Broodjeszaak Knokke zeedijk, Verrassingsbrood Knokke, Belegde broodjes Heist aan zee, Crème Karamel Knokke, Eindejaarsmenu Knokke, Take away Knokke
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ocean Drive Boutique Café Knokke Ocean Drive Boutique Café Knokke 1 km Kleurig, maar wat sjofelig, slordige begroeiing..
Knokantino Knokantino 1 km Geheel klantonvriendelijk. Ik kwam deze morgen, dinsdag 14 maart, in de gietende rege...
Recensies
Erg lekker, heel vriendelijk en goed van prijs + een prachtig uitzicht!!Eten: 5/5
Drukste dag vh jaar, maar toch een kwalitatief broodje met verse ingredienten. Beetje moeten aanschuiven, maar dat was het waard. Dank aan mensen die nog willen werken en nog vriendelijk zijn ook.
Super lekker ontbijt gegeten, zelfs nog om 11u15. En leuk verwelkomt met een glimlach!Eten: 5/5
Super broodjes en leuke snelle bediening!! Aanrader ! Wij zijn meerdere keren terug gekomen tijdens ons verblijf in Knokke!
Favoriete plek om te lunchen. Heerlijke broodjes en pasta´s. Vooral de pasta simz en pasta scampi!
Verzorgd en goed eten. Vriendelijke bediening.
Lekker eten voor een hele goede prijs. Aardige mensen ook en praktisch naast het strand!
We bezochten Sim'z op een drukke zaterdagmiddag in januari '14 en vonden nog één tafeltje vrij. We genoten van een erg vriendelijke bediening: hoewel de kaart vermeldt dat het 'Frans ontbijt' maar tot 11u30 wordt geserveerd, vroeg en kreeg mijn tafelgenote dit overdadige gerecht nog na 13u00. Zij vond het heerlijk, terwijl ook mijn vers bereid broodje 'Caesar' om duimen en vingers af te likken was. Voor de prijs hoef je het niet te laten: hoewel het mondaine Knokke berucht is om zijn dure smaak, kost een broodje bij snackbar SIm'z tussen €3 en €4.50 en betaal je voor een flesje frisdrank amper €2.
Een lekker ontbijtje genoten met een bordje spek en ei. Was zeer lekker! Ook de croissant en het chocoladebroodje heeft gesmaakt. Volgende keer als we in Knokke zijn zullen we zeker terug naar daar gaan.
Vandaag een kleine lunch gedaan. Heel vriendelijke mensen - mooi interieur. Ik nam het broodje pain de veau- vleesbrood en dat was heerlijk samen met wat groentjes. Een divers aanbod en mooi sanitair. Prima!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid