facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Simons 4

Simons 4

Info

Bij kledingzaak Simons 4 kunt u terecht voor kwalitatieve mannenmode.

Geschiedenis

Bijna 200 jaar nadat Leonard Simons in 1778 als kleermaker begon, werd in 1974 het familiebedrijf Simons 4 opgericht door de 4 gebroeders Simons: Jan, Jef, Mathieu en Pierre. Tot midden jaren '80 werd het beheer van dit familiebedrijf waargenomen door Pierre Simons. De daaropvolgende jaren kwam de leiding in handen van Mathieu Simons. Hij gaf midden jaren ’90 het beheer door aan zijn neef Jan Simons. Die bouwde de voorbije jaren het familiebedrijf nog verder uit en is nog steeds bestuurder van de BVBA Simons 4.

Wij zijn gespecialiseerd in mannenmode. U vindt bij ons topstukken van State of Art Menswear, River Woods, Brax Feel Good, Roy Robson, Pierre Cardin, Ledûb, Stenströmsen, Fred Perry en vele andere. Daarnaast maken wij ook kostuums op maat, voor de perfecte pasvorm. U kiest zelf de snit, stof, lijn, knopen, voering en unieke details en wordt van begin tot eind nauw betrokken bij het productieproces. Onze medewerkers geven u graag persoonlijk advies. Hebt u eenmalig een smoking of kostuum nodig? Dan hoeft u geen dure aankoop te doen. Wij bieden een mooie keuze aan huurmodellen.
Heeft u in onze winkels je keuze kunnen maken, maar zit de kleding nog niet helemaal perfect? In ons atelier gaan we voor u aan de slag.
Bij ons kan u steeds terecht op afspraak, zowel tijdens als na de gewone openingsuren. Bel of mail ons en wij staan graag ter beschikking om u persoonlijk te begeleiden en te adviseren. Let op, maatwerk enkel op afspraak.

U vindt onze winkel in de Weverstraat in Meeuwen-Gruitrode en de Hoogstraat in Bree vlakbij de N73. Daardoor zijn we gemakkelijk met de wagen bereikbaar vanuit de omliggende gemeenten Bree, Beringen, Bocholt, Leopoldsburg, Neerpelt, Maaseik, Dilsen-Stokkem en Maasmechelen.



"Bij Simons 4 Fashion For Men kan u terecht voor zowel casual, trendy, gelegenheidskledij, een trouwpak als een leuke jeans. Meer dan 50 merken onder 1 dak : State of Art, Brax, Pierre Cardin, Antwrp, Gant, Fynch Hatton, Joop, Haupt, Eterna, Olymp, Immediate, Roy Robson, Lyle & Scott... Bij ons kan u terecht voor persoonlijk kledingadvies + ruim assortiment van bijhorende accessoires : schoenen, riemen, dassen, bretellen, sokken enz.. Van maat S tot 4XL. Voor ieders portemonnee een leuk idee!"
Adres: Hoogstraat 44, 3960 Bree
Telefoonnummer: 011634245
Stad: Bree
Route: Hoogstraat 44
Postcode: 3960



op zoek naar gerelateerd: Simons fashion Heren Bocholt, Herenmode Maasmechelen, Retouches Bree, Mannenmode, Noba Bree, Simons Bocholt, Dameskleding Bree, Effe anders Bree
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
effe anders herenmode effe anders herenmode 240 meter Zeer vriendelijke bediening met kennis van zaken. Warme sfeer koffieke bij het wacht...
Noba Fashion Noba Fashion 588 meter Heel vriendelijk personeel. Niet te opdringerig maar wel klaar staan om te helpen. Na...
Recensies
Trouwpak besteld, goed opgemeten, besteld hij de foute maat! Terwijl ik hem er op wees bij de bestelling dat hij een foute maat noteerde. "Ah dat maak ik zo inorde!". Maar dat deed hij dus niet en laat mij achter zonder trouwpak enkele dagen voor mijn trouw. Hij werd boos op mijn moeder en gooide vervolgens zijn fout bestelde pak doorheen zijn zaak. Het is duidelijk dat de zaakvoerder het niet meer aankan en beter een andere weg inslaat. Ah en uw geld krijgt ge ook niet terug. Niet heengaan dus.
Mooi gamma aan mannenkledij, van klassieke merken tot hedendaagse en alternatieve merken. Aan de dure kant, maar je betaalt voor kwaliteit. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Voor de zoon zijn trouwkostum geweest En wij zijn heel goed geholpen. Vriendelijke persoon die ons geholpen heeft.
Kwaliteit en degelijk advies tegen correcte prijzen. Verschillende merken en mooie kleding.
Geholpen door Madeleine. super behulpzaam en geduldig. Mooie kwaliteit. Uiterst tevreden
Goede prijs kwaliteit verhouding. Niet vergeten, kwaliteit heeft ook zijn prijs.
Mooie mannen mode winkel met vriendelijk personeel.
Geweldige kledingwinkel Als je een costume zoekt of broeken en hemden dan is dit een uitstekend adres Kleren maken de man
Mooie kleren voor mooi prijsje echt niet duur
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid