facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Silvia Da Gennaro

Silvia Da Gennaro
Adres: Sint-Jobstraat 47 , Heusden-Zolder 3550, BE
Telefoonnummer: 011 33 35 88
Stad: Heusden-Zolder
Route: Sint-Jobstraat 47
Postcode: 3550


Recensies
Pro: Zeer gezellig sfeer, goed gegeten en vriendelijke bediening die een mopje durft maken. Con: 3 kwartier gewacht op 3 pizza's en aan de dure kant.
We kwamen vandaag langs met een reservatie via jullie systeem om 17u. Jullie waren niet open en we zijn niet afgebeld. We waren ook niet de enige die aan de deur stonden. We konden ook niet bellen want er was geen deurbel te zienkloppen op de deur hielp niet en telefonisch nam niemand op. Dit is niet ok. We zijn vertrokken en hebben uw tuinman zien wegrijden gelijktijdig met ons. We zijne erg telleurgesteld in het gebrek aan communicatie.
Wij vinden het hier goed lekkere pizza.
Heel lang wachten, geen bancontact, eten was lekker maar niet verfijnd, grote hoeveelheden.Je zou verwachten dat er pasta bij geserveerd zou worden, doch aardappelen, indien je pasta wil moet je extra betalen, beetje raar voor een Italiaans restaurant.
Eerlijk : voorgerecht antipasti niet verfijnd en niet lekker er lagen frituur hapjes op voor de kids, pizza bodem was keihard, trio van pasta was lekker maar ook niet meer dan dat.
Top al verschillende keren komen eten, altijd vriendelijk en lekker....
Heel lekker eten. Het is een echt Italiaans restaurant, wat betekend dat de bediening wel soms wat op zich laat wachten.
Super vriendelijk, lekker eten, alleen een beetje te zout naar onze smaak.
Heerlijk eten in Italiaanse ambiance. Goede kok, vlotte bediening.
Heel gezellig en lekker eten tegen eerlijke prijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid