facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Silva Methode België

Silva Methode België

Info

Silva België - http://www.silvamethode.be

Geschiedenis

De Silva Methode. Waarmee kan het u helpen? Wat leer je in de cursus?
Mediteren?
Mediteren is goed. Mindfulness is goed. Het principe daar is om passief te mediteren en een niet-oordelende aandacht te hebben voor zaken die stress bezorgen. Dat vraagt doorgaans de nodige discipline.

Waarom, als het zoveel eenvoudiger kan! www.silvamethode.be

De Silva Methode leert je hoe je in enkele minuten je hersenen in dezelfde staat kunt brengen én hoe je zelfs je denken kunt sturen, om af te geraken van hoofdpijn en migraines, slaapproblemen, stress, angsten, fobieën, e.d.
De techniek is kinderspel en altijd en overal toe te passen - zo belangrijk in onze huidige samenleving waarin alles snel en effectief poet gaan.

Wat dacht u van het volgende?
- ontspannen op elk gewenst moment, minder stress
- zalig slapen
- afrekenen met hoofdpijn en migraine
- meer vitaliteit en een betere gezondheid
- betere concentratie en geheugen
- afrekenen met fobieën en ongewenste gewoontes
- creativiteit en intuïtie verbeteren
- betere beslissingen kunnen nemen

Wat leer je in de cursus?
In de 1ste module leer je om met heel simpele oefeningen in enkele minuten het alfaniveau (een diep ontspanningsniveau) te bereiken, ongeacht waar je bent en waneer je wilt.
Maar er is meer!
Op het alfaniveau staan je geest ook meer open voor suggesties. In alfa kun je door autosuggestie en visualisatie afraken van angsten, fobieën, slaapproblemen, roken, vermageren, e.d.

Stap voor stap leer je hoe je stress kunt overwinnen, je geheugen verbeteren, problemen logischer en intuïtief oplossen en slechte gewoontes vervangen door goede. Tot slot leer je over de zelfhelende kracht van de geest. Wie regelmatig naar alfa gaat, zal gezonder, krachtiger en intuïtiever in het leven staan.



Adres: Achiel Cleynhenslaan 46, 3140 Keerbergen
Telefoonnummer: 0475 471 006
Stad: Keerbergen
Route: Achiel Cleynhenslaan 46
Postcode: 3140



op zoek naar gerelateerd: Silva methode kritiek, Silva methode oefeningen, Silva methode boek Nederlands, Silva methode PDF, Silva-België, Silva Methode youtube, Silva Methode cursus, jezelf en anderen helen met de silva-methode
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Internaat Keerbergen Internaat Keerbergen 489 meter Maak kennis met ons internaat, gelegen in een bosrijke en groene omgeving waar jongen...
Sporthal Keerbergen Sporthal Keerbergen 1 km Vriendelijk personeel en goede trainers
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid