facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Silsombos

Silsombos
Adres: Reisemstraat, 3071 Kortenberg, België
Telefoonnummer: 0476 26 16 34
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Kortenberg
Route: Reisemstraat
Postcode: 3071


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Rotte Gaten De Rotte Gaten 3 km Leuke plek om te wandelen.
Brasserie de Oude Abdij Brasserie de Oude Abdij 4 km Fijne en rustige omgeving in park. Vriendelijke bediening door vlotte garçon Service:...
Oude Abdij park Oude Abdij park 4 km Mooi park met abdij. Ideaal om te wandelen.
Recensies
Fijne plek, maar de paden zijn in slechte staat. En dat is nog voorzichtig uitgedrukt. Het bos ligt in moerasgebied, dus verwacht modder en draag laarzen want je gaat hoe dan ook door die modder lopen.nKinderwagens, rolstoelgebruikers, mensen die slecht te been zijn... kunnen beter een andere wandellokatie kiezen.
Een van de mooiere bossen die we al bezochten. De AS adventure wandeling is een absolute aanrader. Lekker avontuurlijk voor de kids over houten planken, boomstammen en beekjes.nPrachtige natuur, een absolute aanrader!!
Best wel mooi bos.nnEr zijn in Silsombos meerdere bewegwijzerde wandelingen. Er is een korte rode wandeling en een langere natuurgaswandeling. die laatste wat vreemd, deze komt overeen met wandeling NatuurpuntnDaarnaast ook paar andere wandelpaden die door het gebied lopen zelf wandelgps gebruiken en eigen route wandelen is dus ook optiennDeze wandeling kan je dus ook doen terwijl je de app van Natuurpunt gebruikt. Op zich niet nodig voor de wandelroutes want die staan duidelijk aangegeven. Leuk is dat je als je app gebruikt je wat meer info krijgt op een 12 tal plaatsen.nnWat je wel moet weten is dat het bos ook moerasgebied is en dus best drassig mag zijn.nnHier en daar zijn er wel verhoogde wandelpaden maar deze voldoen al snel niet.nnAls het vochtiger weer geweest is zijn waterdichte wandelschoenen of laarzen een must.nnJammer wel dat bos onder vliegroute Zaventem ligt en dat luchthaven dichtbij is.
Leuk bos, leuk om in te wandelen. Het bos is in moerasgebied en is daarom heel zompig en modderig. Je doet dus best goede schoenen aan.
Zeer mooi natuurgebied. We gaan hier regelmatig wandelingen maken, er zijn verschillende routes mogelijk en mooie picknickplaatsen. Schitterende orchis in het seizoen, maar ook wel een heel drassig gebied We dragen altijd goede laarzen of wandelschoenen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid